Slik Rocker Du Eventer

Sep 29, 2022

Jeg elsker eventer. Mine største A-ha opplevelser og beslutninger som endret livet mitt har kommet fra eventer.  

Jeg elsker de så mye at jeg også har eventer selv, for mine kunder.  

Og jeg går på en event minimum annenhver måned.  

Mange er usikre før eventer og redd for å dra dit alene uten å kjenne noen, så jeg vil gi deg en oppdatering hvordan du kan ROCKE når du drar på eventer : )  

Det jeg elsker mest med event er ENERGI og INSPIRASJON. Du blir å få masse nye ideer og drømmer. Som vil endre livet ditt om du tørr gi av deg selv og være åpen.  

Her er listen min hvorfor eventer rocker og hvordan DU kan virkelig rocke på event 

 

 

1 . KUNNSKAP – er hovedgrunnen til at jeg drar

Å få høre andres perspektiver og lytte til smarte folk som deler av sin kunnskap har vært hovedgrunnen til at jeg er der jeg er i dag. #skapdindrømmejobb #scaleup

Når eksperter, gründere og andre ressurssterke folk har gjort noe DU også vil før deg  – og de vil dele veien sin – da er det GULL!  

GULLTIPS: Etter hver dag på event, gå tilbake i notatene dine samme kveld og sortere deBoktips, To-do ASAP, Slutte å gjøre, VIKTIG, Senere, Delegere 

Det vil hjelpe deg holde hodet klart for mer kunnskap

 

 

2. INSPIRASJON – for å bli inspirert må du være åpen

De beste folkene vil dele av deres beste. Bli ikke lurt av «dette kan jeg» eller «dette har jeg hørt før». Lytt som det er første gangen du hører det og spør deg selv: Hva gjør jeg? Du kan endre livet ditt ”på et blunk” om du er åpen og lar deres kunnskap gi deg ett nytt perspektiv som du tar action på.  

GULLTIPSStå fremst i køen før eventen starter, slik at du får sitte fremst. Uten forstyrrelser tar du enda mer inn og plutselig er det du som får stille spørsmålene.

 

 

3. POWERFRIENDS – alle jeg kjenner trenger flere rå mennesker i livet sitt 

Jeg har funnet mine fleste powerfriends på en eller annen event. På de fleste eventer får du oppgaver som gjør at du snakker med 2-4 ukjente personer flere ganger i løpet av dagen. Dette kan gi deg nye powerfriends både i karrieren din og på det personlige planet. Jeg har til og med fått en ”BFF” som jeg reiser på eventer sammen med. Det er mer gøy når du kan dele med noen. 

GULLTIPS: Vær åpen for å møte nye folk og bestem deg på forhånd hvem du vil tiltrekke deg. Husk at de fleste kommer alene og er like nervøse som jeg selv var første gangen på event (ville avlyse….). Men tør du gå utenfor komfortsona di med å stille opp for deg selv, så blir det opp til flere nye bekjentskaper i livet ditt. Lover deg. 

 

 

4. GØY – på våre eventer er det alltid en gøy avslutning

Vi danser og ler igjennom hele eventen, og mange av oss elsker å ta ett glass vin når ”jobbinga” er ferdig. De fleste eventer har en sosial del hvor man deler læringer, danser og er har tid til å snakke med andre og bli kjent. Det er vel kanskje min favoritt del på eventer?  For da kan vi gå dypere i læringene og ha en god latter over høydepunkter med eventen. 

GULLTIPS: Ikke ta første tog eller fly rett hjem etter eventen, hold av plass i kalenderen til å bli med noe sosialt ”after-event” : ) Det er gull for å connecte med nye powerfriends.

 

5. ACTION-LISTEN – etter hver event har jeg satt meg nye drømmer og nye mål 

Jeg setter meg alltid ned etter eventer og sjekker av målene mine og kommer opp med en NY og prioritert Action liste. For kunnskap uten action er ikke verdt noen ting.  

GULLTIPS: etter hver event setter jeg av tid i kalenderen til å oppsummere og beslutte: Hvilke endringer skal jeg gjøre i livet mitt – og prioritere etter:  Viktig, Senere , slutte å gjøre, Delegere. 

 

Live med Gry er i Oslo den 26-27 oktober og billettene er snart utsolgt – klikk HER om du er med

Dette er for deg som vil mer, som vil sette drømmene dine ut i livet – og gjøre de til ditt LIV.  

Jeg er klar for å gi mitt alle beste. Nå er det din tur.