VÅRE
ANBEFALINGER

 

Systemer, produkter og treninger
som vi bruker i vår business

Her har du de viktigste systemene vi bruker i vår business. Vi har brukt noen år
på å finne de beste, så håper du får verdi ved at vi deler våre erfaringer.
Test det ut da vel!


"Disclaimer" – jeg anbefaler KUN produkter vi selv bruker og er superfornøyd med. Vi er
affiliates for noen av disse produktene og kan få provisjon om du kjøper med vår link.

LAGE WEBSIDE, BLOGG, SELGE KURS OG PRODUKTER ONLINE - MARKEDETS BESTE ALT-I-ETT LØSNING


Vi anbefaler å gå for Kajabi med en gang om du har bestemt deg for å satse
100% på å markedsføre deg på nett, bygge email-listen eller du planlegger å
lage onlinekurs på sikt.


Er du usikker eller ikke har økonomi til Kajabi så start med Aweber
(email system) og Leadpages (lage optin sider) som er rimeligere løsninger.
Som BONUS til deg som har kjøpt Kajabi med vår link har vi laget en
kursportal med treningsvideoer og oppdateringer på Kajabi.


Så det blir enklere for deg å komme i gang og holde deg oppdatert, så du
bygger deg en business på nett, steg for steg.


Du har GRATIS tilgang til kursportalen så lenge du har et aktivt medlemskap med vår link.


Vil du teste ut Kajabi gratis og ha tilgang til kursportalen vår?


Meld deg på her grysinding.no/kajabi for 28 (noen ganger 30) dagers gratis abonnement og send mail til [email protected] så legger vi deg til.

Kajabi


Kajabi -
Vi har i 8 år brukt Kajabi for å lage og "hoste" alle våre onlinekurs og medlemsportaler. Superenkelt å bruke og proft for kunden. Har innebygd integrasjon med video-hosting (Wistia) og betalingsløsning (Stripe) - som de gjør det system-tekniske mye enklere å håndtere samtidig som du får mer fleksibilitet og muligheter.

Velger du årsabonnement får du 20% rabatt ift månedsprisen.

Monday


Monday -
er systemet vi bruker til «alt» 😂. Det er et styringssystem som er vakkert og se på for oss som er visuell og lett å bruke for oss som er strukturert. Om du er en persons firma eller som oss 5-6 som jobber med oppgaver – det er helt genialt. Alle vet hva vi skal gjøre og når. Du kan enkelt styre prosjekter, lanseringer, og spontane oppgaver. Monday.com har en alt-i-funksjon som en innebygd innboks, meldingssystemer for eksternt samarbeid og teamarbeid, KPI for å styre oss bedre, filopplastinger og mer. Det er det du trenger for å styre deg og teamet ditt. Teste det ut gratis. Det er så verdt det.

Stripe


Stripe -
for å ta i mot betaling fra kunder! Du kan bruke Stripe som ”stand alone” eller integrert med Kajabi - noe som gjør det enkelt å sette opp  tilbud, betalingsknapper og proffe ”check out” sider og følge betalings-historikken til dine kunder.  Betaling gjøres med kreditt eller debitkort. 

Edpay


Edpay -
For å kunne tilby betaling via Klarna til kundene våre bruker vi Edpay for å koble Klarna med Kajabi. Vi opplever høyere konvertering når vi legger til Klarna som betalingsalternativ, så dette er en no-brainer om du bruker Kajabi. Med Edpay kan du også koble Vipps til Kajabi om du ønsker å bruke Vipps. Kundene dine ønsker å betale raskt og enkelt, og dette kan Edpay hjelpe deg med!

Zoom


Zoom - 
er webinar og online møte-systemet vi bare elsker. Super-enkelt å bruke + masse smarte funksjoner. Bruker det til møter og webinarer - både med kunder og for gratis-workshops på nett. Et MUST system å bruke.

AddEvent


AddEvent -
verktøyet vi bruker for å få folk til å komme på webinar og på coachingene. Alt som ikke er i kalenderen blir ikke prioritert. Vi vil være en prioritet for da får kundene våre resultater. Enkelt å bruke og smart å bruke. Verd investeringen mange ganger. 😉

BYGGE EMAIL-LISTEN DIN (RIMELIGERE LØSNINGER OM DU IKKE TRENGER KAJABI)

Aweber


Aweber -
er email-systemet for å bygge din email-liste og sende ut autoresponder e-mailer (som går ut automatisk til dine folk). Vår anbefalte “email service provider” – en av de første programmene du må skaffe deg.

LeadPages


LeadPages -
gjør at du selv enkelt og raskt lager dine proffe landings-, opt-in og salgssider. Superenkelt å integrere med andre systemer (Aweber, webinar-systemer, WordPress, Stripe). Vi har "Standard Pro Annual" abonnementet. Usikker på hva du trenger? Start med billigste basis-pakken

LAGRINGS- OG FILDELINGSSYSTEMER

Dropbox


Dropbox -
for lagring og deling av filer. Genialt for team men også om du jobber alene. Fordi du har alltid tilgang til alle filene dine på forskjellige maskiner/”enheter”. Og endringer blir oppdatert i nettskyen - så du har kun EN versjon av filene. Hele vår business er lagret og organisert i Dropbox i et system som alle lett kan finne fram i. Vi lagrer ingen filer lenger på harddisken. Begynn å bruk det i dag om du ikke allerede gjør det. (Gratisprogram)

Google Drive (Disk)


Google Drive (Disk) -
er som Dropbox et "cloud-sharing" system hvor flere kan jobbe på filene samtidig – og alle endringer i filene tilbake i tid blir lagret. Mange bruksmuligheter i tillegg til fildeling og lagring. For eks: 1) Lage Spørreundersøkelser og 2) Dele PDF filer og gratis-materiale som vi bruker i listebygging - så PDF en blir hostet fra google drive via en link. Gratis.

Vimeo


Vimeo -
var tidligere vår favoritt for å hoste videoer vi bruker på optin og salgssider og gratiskurs, etc. Nå bruker vi kun Kajabi siden video hosting er integrert i Kajabi. (Har du ikke Kajabi er Wistia også et bra alternativ for videohosting).

Zapier


Zapier -
er et smart verktøy som enkelt integrerer forskjellige systemer som ikke snakker med hverandre. Ex: når en kunde kjøper et onlinekurs vil hun automatisk bli registrert i forskjellige systemer hos oss. Zapier fikser denne automatiseringen for oss : )

Eight Sleep


Eight Sleep - 
mitt beste kjøp for 2023. Jeg fikk sove GODT 8 timer hver dag og det er for meg en helt utrolig mye bedre søvn. Jeg har hatt urolig søvn fordi jeg blir kald/varm av hormoner/overgangsalderen, men også temperatur forskjellen på sommeren og vinteren. Den justerer etter min kropp og mitt behov. Eight Sleeps innovative smartmadrasser og søvnsteknologi omdefinerer hva det betyr å få en god natts søvn. Livet mitt måles før og etter denne madrassen. Fordi jeg sover godt hver natt!

Hvis du vil forbedre søvnen din og ladingen av deg, er Eight Sleep et uunnværlig tillegg til soverommet ditt. Dyrt ?

JA, men min beste investering for helsen min i 2023. Har kjøpt både til leiligheten min i Oslo og nå her i Frankrike. ULEMPEN er at du får ikke sendt den til Norge direkte. Så skal du på ferie, så få den levert til hotellet ditt. Regn med 3 ukers leveringstid. Husk å skrive når du er på hotellet: jeg bruker mitt navn - gjest TIDSPERIODE. deretter hotellet og hotellets adresse. Husk også informere hotellet at du får en pakke som er like stor som en koffert (litt større faktisk en en koffert som går i kabinen) Jeg lover det er verdt "styret" med ekstra baggasje.

 

Følg meg på Instagram