KLIKK HER FOR Å SIKRE DIN PLASS

Blir du med?

For deg som vil gjøre en forskjell og er klar for å ta neste steget. Vi jobber sammen og lager din plan for at du skal ta av.

Her er hva vi sammen gjør i løpet av disse 2 dagene: 

 • Legger planen for at du skal ta av det neste året
 • Får på plass fundamentet for din business: produktet, brandet, drømmekunden og nisjen din
 • DEG som leder - hvem må du bli for å vokse og nå dine mål det neste året
 • Hvordan du tar action og vokser gjennom å utvikle og forbedre salgssystemer, plattform og prosessene dine
 • Møte nye powerfriends. Du blir som de 5 du henger mest med - Her treffer du de råeste gründere og gründerspirer.

Datoer og detaljer: 

 • 25 - 26 November
 • 9 -17 Lørdag og 9 - 15 Søndag
 • Quality Hotel Expo, Fornebu
 • Prisen blir å stige opp til 4 999,- så SPAR ved å kjøpe NÅ!
 

HVORFOR LIVE?

“ Dette er en helg du må prioritere inn i kalenderen din. Du fortjener det, businessen din fortjener det, drømmekunden din fortjener det.”

Helga O.

Da jeg kom på LIVE, hadde jeg lenge vært veldig operativ inni bedriften min, og mistet litt syne av visjonen min. På LIVE tok vi fram 90-dagers planen igjen, og det ga meg en boost. Klarhet på hvorfor jeg driver med dette, og hva som skal til for å nå målet. 

Kristin W.

“ Når jeg kom hjem hadde jeg en helt ny glød og fikk gjort jobben som skulle til før lansering i januar. For meg var LIVE en skikkelig opplading og jeg er sikker på at den var med på å øke salget, slik at både jeg og businessen vokser. 

Ingri

"Jeg har fått PowerFriends, jeg har fått sparken bak ifra Gry som jeg trengte for å få både meg og min business videre. Og hvis du vil ha samme følelsen som meg, så ver så snill å unn deg å dra på live-treff med Gry. 

Lena Å. 

“ For meg gir det å komme på LIVE fokus og inspirasjon til å stå på videre, selv når energien ikke er helt på topp. Det hjelper meg til å se klarere hva jeg vil bruke tiden min på og hva som gir meg glede og overskudd. Hvem jeg vil henge mer med, og hvem jeg er - mine kvaliteter. 

Kristine D.

“Du får inspirasjon som motiverer deg i bøtter og spann. Det er utrolig inspirerende når grundere som har lykkes kommer på scenen og fortalte om sine reiser til suksess. Du blir kjent med mange andre grundere og får venner og powerfriends.

Grunderyrket kan være ensomt - derfor betyr det så mye å treffe andre som forstår hva du selv er i. ”

Hilde S.

“ Man knytter kontakter, og kan få både samarbeidspartnere, nye kunder og det beste av alt venner med samme POWER som deg. Gry i seg selv er en vitamin pille. Hun deler raust med fagkunnskap og livserfaring. Du blir garantert inspirert til å ta steget videre på din egen grunderreise. 

Eli

“ Hvis du vil komme noen steder, hvis du vil ha forte resultater, så må du henge med likesinnede – ikke sitte alene. Minumum en gang i året, vær med på Live med Gry Sinding og alle oss andre. Du skaper relasjoner for livet, du skaper venner for livet, og du skaper nettverk, ikke minst. 

Kristin Martine S.

“ Jeg har fått PowerFriends, og jeg har fått sparken bak ifra Gry som jeg trengte for å få både meg og min business videre. Hvis du vil ha samme følelsen som meg, så ver så snill å unn deg å dra på live-treff med Gry. 

Lena Å.

SIKRE DIN BILLETT HER

Spørsmål og Svar

NÅR: 25 - 26 november 2023 -
lørdag 9:00-17:00,
søndag 9:00-15:00   

Hold av lørdagskvelden også for å connecte med nye powerfriends   🎉

HVOR: Quality Hotel™ Expo, Fornebu

Møt opp kl 9 på lørdagen og vi holder på 2 fulle dager, inkludert sosialt treff på lørdagskvelden. Vi skal jobbe sammen denne helgen og ha det GØY mens vi gjør det. 

 

Quality Hotel™ Expo

Prisen for enkeltrom er 1125,- og dobbeltrom 1325,- (inkl. frokost).
Gjestene må sende en mail til [email protected] og oppgi bookingkode: GR017815

Vær ikke i tvil, på LIVE samles de råeste gründerne i Norge. Jenter (og noen få modige menn) som vil noe mer, og vil gjøre en forskjell, setter seg på fly, buss eller tog fra helt nord i Finnmark og helt sør i Lindesnes for å få dette med seg. 

Må du være gründer? 

Nei du må absolutt ikke være en suksessfull gründer per i dag, her er vi jenter på alle mulige nivåer som samles for å bli bedre og vokse. LIVE er for deg som vil bygge en business for å nå ut til og hjelpe flere og tjene mer penger i prosessen. Om du allerede er godt i gang, akkurat startet, eller ikke har kommet i gang med drømmen enda spiller ingen rolle. Er du klar for å ta neste steget for deg så sett av 2 dager sammen med oss og lover deg at du vil få klarheten du trenger og inspirasjon til å "get your shit together" og en plan for at dette skal bli det beste året ever. 

Vi jobber sammen 2 fulle dager.  Registrering starter kl 8.30, så bestill fly så du er her i god tid, for vi starter kl 9 sharp. Og hold av lørdagskvelden, da møtes vi til sosialt samvær og en matbit for de som vil, helt uformelt. Og kanskje blir det et par overraskelser i tillegg  😉
Vi gir ikke ut agenda og kjøreplan,
men lover deg du vil få 2 dager fullstappet med læringer, a-ha-er, og konkrete strategier og planer du kan ta action på når du kommer hjem. Så ta med notatboka di, og noter som crazy underveis. 

Hva du vil sitte igjen med

 • Vi legger planen for at du skal ta av i 2024
 • Får på plass fundamentet for din business: produktet, brandet, drømmekunden og nisjen din
 • Mindsett og hodetrening – hvor sterk du er avgjør hvor businessen din gå
 • DEG som leder - hvem må du bli for å vokse og nå dine mål det neste året
 • Hvordan du tar action og vokser gjennom å feile
 • Forbedre salgssystemer og prosessene dine
 • Valg av plattform
 • Lær av de som har gått veien før deg – «gründer-superstars» deler sine beste strategier med deg
 • Nye Powerfriends: "Party" på lørdagskvelden med mulighet til å bli bedre kjent med dine nye venner 💫

Quality Hotel™ Expo, Fornebu 

Enkeltrom med frokost: 1125,-
Dobbeltrom med frokost: 1325,-

Du bestiller rom ved å sende email til: 
[email protected]

Oppgi bookingkode: GR017815

Jeg kommer allerede fredag og blir til søndag.

 

Nei, Morten, Henrik, Stian og minst 4-5 andre kule karer kommer. Jeg jobber mest med damer, så derfor er det flest damer på eventene. Men om du er en åpen og raus person som vil vokse og lære hva som skal til for at du når målene dine, så hiv deg med og meld deg på, uansett om du er mann eller dame. 

Close

Legg inn emailen og jeg sender deg videoen NÅ

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Gry med inspirasjon og tips om hvordan du lykkes på nett ukentlig. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke Avmelding.