345: Hvordan jeg ble kvitt redselen for å være på video

bli kvitt redsel for video episode 345 gry sinding hvordan jeg ble kvitt redselen for å være på video Nov 03, 2022

 

 

KLIKK her for å lytte på iTunes og SPOTIFY 

 

Jeg sammenlignet meg med de store i USA. De som har stort perfekt hår, sminket som Rihanna og blitt stylet før sending. Jeg, som knapt kom meg ut av joggebuksa til fredag, hadde ikke noe å stille opp med. Derfor holdt jeg meg lenge unna video på sosiale medier.  Til alt endret seg. Den lille justeringen som gjorde det hele så mye enklere.  

Nå tar jeg opp kameraet og føler meg helt naturlig foran kameraet også når det er folk rundt meg, fordi jeg tenker på denne ene tingen.  Kanskje du også har redsler for video – da er denne episoden til deg.  

 

 

 

 

--- NEDLASTNINGER ---