302: 3 ting du bør vite før du sier opp jobben for å bli grunder

Dec 15, 2021

 

Å være egen sjef, uten tvil det beste jeg har gjort for meg selv. Det er vidunderlig. 🙏 Inntekten, jobbe fra hvor man vil, å endelig bestemme over tiden din, en jobb med mening rett og slett. Hva er det ikke å elske? 

 

Men det er ikke så gøy om du ikke tjener penger og setter familie økonomien i press, slik jeg gjorde. OG mange slutter i fast jobb for tidlig.

Her er er par tips fra meg slik at utfordringene ikke blir overveldende.  

 

1. Start din business på siden vanlig jobb.

Vent til du har inntekt slik at du ikke MÅ ha inntekt fra grunderjobben med en gang. Første året er det  investeringer; tid, penger og energi. Men START NÅ, og ta små steg i gangen og nyt reisen. Vit hva du skal tjene før du sier opp. Og sett deg et økonomisk mål for når du skal slutte. 

 

2. Bygg mindset til en rå grunder.

80% sies å være mindset, og det er jeg ikke i tvil om. Du kan være mentalt sterk, men grunder mindsett er noe helt annet. Det viktigste har for meg være å tørre å feile mens andre så på. Drite seg ut, bli dømt og at andre har meningen om meg. Du er nødt til å bli komfortabel med å være ukomfortabel. Redsler vil alltid være der, men hodet må du lære å slå av.

En grunder er alltid i vekst og business er en direkte refleksjon av ens selvutvikling. Tøffeste for meg var å håndtere alle rollene, ensomheten og det å inspirere seg selv hele veien. Da må man gjøre den mentale delen av jobben. 

 

3. Ha en tydelig plan. 

90 dagers plan implementerte jeg etter 18 månder. Det er en business plan for onlinebusiness. Last ned her! 

 Du må vite når du skal ha inntjening og bygge listen er helt essensielt for denne type business. Ha LASERFOKUS på salgssystemet, som er grunnmuren til en onlinebusiness. Steg for steg hva du må gjøre. Sjekk gjerne ut  ▶️ ScaleUp. Det er der vi jobber systematiske med salgssystemet slik at du tjener penger på nett. Vi følger 90 dagers planen 4 ganger i året, og jeg blir å sende deg en email med et eksempel slik at du har en mal. Det er en coaching business hvor Linda selger 1-1 timer. Men da vet du hvordan du kan gjøre det for deg selv. 

 
 

 

Det viktiste i prosessen FØR du sier opp din faste jobb er å lære å stole på deg selv – holde deg til planen. "Ting tar lengre tid" hører jeg ofte – nei. Du holder ikke avtalene med deg selv. Det tar lengre tid fordi man ikke begrenser tiden og gjør jobben 60%. Kvantitet vil gi kvalitet og også at du blir  konsekvent. 

 Helt til slutt.

➡️ Glem ikke at du kan vinne en tur til Oslo og middagsdate med Gry. 

Legg igjen din tilbakemelding på Grunderkanalen HER.

Ta screenshot før du sender den og send den på email til oss. For 14 november blir en heldig vinner invitert med på middag i Oslo med meg ☺ Lytt til podden og glem ikke å sende din screenshot til oss: [email protected] Merk den gave.

Håper du og jeg skal ha en nydelig kveld med business og kos.