Bli medlem

Salgssystemet, mental trening og feedbacken du trenger for å skape en lønnsom online business raskere enn du trodde var mulig

Påmeldingen er stengt

Klikk under for å stå på Ventelisten, så får du vite først når neste mulighet er

SETT MEG PÅ VENTELISTEN

Få flere kunder, mer frihet og en business du elsker

Dette er din mulighet

De store endringene i hverdagen vår åpner for store muligheter på nett. Men det er en stor sjanse for at du gjør feil ting. Du er kanskje travel, men får ikke resultater. Kanskje du har startet allerede, men du tjener ikke penger. Eller du har tenkt lenge på at det er virkelig din tur, du ser andre ta av, men du blir sittende å tenke. Det trenger ikke være deg. 

De fleste som starter online business gjør det feil

De poster hundrevis av poster på Instagram, lager blogger eller podcaster, og drømmer om at noen skal gå virtuelt. Kopierer hva influencerne gjør, og lurer på når de skal få flere likes og kommentarer. Kanskje setter de på en annonse som bare er penger ut av vinduet. 

Dette er ikke måten å gjøre det på

 

For å tjene penger må du selge, og for å selge på sosiale medier bør du ha et salgssystem satt opp.

Hvordan skal du tjene penger, få friheten du ønsker om du fortsetter å poste uten å satt opp et salgssystem?

Salgssystemet sørger for at du tjener penger på hver en post du legger ut. Du får betaling for jobben du gjør, endelig får du betaling for det du er verdt.

Det er færre poster og jobb en du tror, men du må ha salgssystem satt opp før din aktivitet på sosiale medier betaler for seg.

Om du manger salgssystemet vil du poste og poste uten resultater. Sannsynligheten er stor for at motivasjon daler jo mindre man tjener. Det er ikke en business når man ikke tjener penger. Det er en dyr hobby.

Det finnes en enklere, raskere og mer effektiv måte!

Vet du innerst inne i hjertet ditt at DU er her for å gjøre noe mer? Da vil jeg du skal hoppe før du er klar og bli oss med på ScaleUp Virtual Mastermind NÅ!

 

Vi har fokus på inntekt, vekst og mening:

Salgssystemet

Grunnmuren til salg på nettet. Du etablerer deg som et brand og har en tydelig drømmekunde som trenger din hjelp. Kundene kommer til deg og du lærer deg at salg er bare å hjelpe en som allerede har behov for ditt produkt.

Mental trening

For gründere som gjør en forskjell. 80 prosent av din suksess er basert på at du får ut din beste versjon. DU vil tiltrekker deg de riktige folkene, både kunder, team og powerfriends. 

Justeringer

Dette er ikke et bli rik fort program. Du må justere både deg og salgssystemet kontinuerlig slik at du optimaliserer begge. Med feedback og justeringer sparer du år. 

Du er kanskje litt ”stuck” og tar ikke action fordi...

 • Jeg aner ikke hva som skal til for å tjene penger/få kunder
 • Jeg bruker masse tid på sosiale media, men får ikke resultater
 • Jeg er redd for å se dum ut og tabbe meg ut
 • Jeg er ikke teknisk, kaster bort for mye tid og får hetta bare av å tenke på det tekniske
 • Jeg føler jeg gjør de riktige tingene, men ser ikke resultatene
 • Jeg er klar for å satse, men er usikker på hva skal gjøre og i hvilken rekkefølge
 • Jeg er redd for å tape både penger og tid for det er så mange som gjør det samme som meg allerede

Hva får du egentlig?  

Programmet  viser deg hvordan du setter opp et enkelt system som skaper inntekt. Du får steg for steg hva du skal gjøre for å få følgere og at de følgerne skal konvertere til kunder. Følgere  blir  til kunder når du er tydelig på ditt brand og klar på hvem du hjelper. Du selger til de som ønsker hjelp fra deg. Det er da salg er gøy. 

 

Jeg vil personlig hjelpe deg! Du får tilbakemeldinger på hva som ikke fungerer enda, slik at du kan justere og korrigere til du har resultatene du setter deg som mål.

Har du utfordringer med å holde løftene til deg selv, vil vi hjelpe deg justere vaner og mindset slik at du får mestringsfølelse og selvtillit til å rocke din business. Vi bygger mot med kontinuerlig action. 

JEG ER MED PÅ SCALEUPAll utdanning du trenger for din business

 

Strategiene, kunnskapen og verktøyene du trenger for å bygge deg selv og ditt produkt til et foretrukket brand. Hvordan du tiltrekker deg de riktige kundene, hvordan du får og vokser trofaste følgere og hvordan du konverterer dem til lojale kunder.

Treninger, videoer, oppgaver, hjelpemateriell – alt er tilgjengelig i en kursportal som er tilgjengelig umiddelbart. All utdanningen du trenger for å bli god på salg og drive en onlinebusiness som gir frihet og mening. 

Systemet som tok meg fra NAV til å få hjelpe tusenvis 

Jeg startet for meg selv rett før finanskrisen i 2009 og endte opp blakk, uten kunder og på NAV etter mindre enn 12 måneder.  Den feilen gjør jeg ikke igjen.

Fordi jeg investerer alltid i ny kunnskap og studerer hvordan de beste i markedet justerer sin markedsføring når markedet endrer seg. For uansett endringer som skjer med Facebook eller Instagram - det finnes alltid nye strategier og justeringer som fungerer uansett endringer i markedet.

De siste 10 årene har jeg vært mentor for og hjulpet over 7000 kunder. Så de kan tjene penger på nett ved å gjøre en forskjell og hjelpe andre ved å dele  deres kunnskap på nett.

NÅ er tiden for å satse om du vil ha en business på nett med frihet til å jobbe fra hvor du vil vil, og når du vil. På denne gratis-treningen deler jeg med deg mine beste læringer og erfaringer fra min egen reise og fra mine råeste drømmekunder som har skapt seg grunderfrihet med dette systemet. 

- Gry Sinding, business coach 

 

Hvordan vi jobber sammen:

Hvordan er ScaleUp programmet annerledes?

En kombinasjon av strategi, taktiske treninger, steg for steg prosessen for å markedsføre, mental trening og ikke minst: feedback på om systemet ditt fungerer.

Hovedfokuset til ScaleUp er å guide deg, støtte deg og vise deg steg for steg hva som skal til for å vokse en online-business. Dette gjøres gjennom konkrete 9o-dagersplaner. 

Alt vi gjør er basert på salgssystemet, mental trening og feedback.

Mastermind-modellen gir en unik kombinasjon av strategi, taktiske grep og tilbakemeldinger slik at du kan leve av drømmen din og ha en livsstil du elsker. 

Salgssystemet er grunnmuren til å tjene penger

Salgssystemet trenger 30-90 dager før du tjener penger. Du må justere til det funker. Vi gir deg feedbacken slik at du vet HVA du skal justere til en hver tid.

Du holder fokus på kun to områder de første 90 dagene: Markedsføring/salg og skape resultater for dine kunder. 

For å vokse din business må du først vokse selv. Skal du lykkes på nett og som gründer er det den mentale delen som er 80 prosent av jobben. Den tar vi på alvor og du får coaching slik at du hele tiden får fremdrift. Samt opplæring i de aller viktigste: din personlige vekst gjennom Mental trening. 

Bli med oss du óg!

MÅNEDLIG PRIS

3 499 kr

Månedlig

 • Live treninger med Gry
 • Ukentlig coaching
 • Teknisk trening
 • FB annonse coaching
 • 90-dagersplanen
 • Skap din drømmejobb
 • Mentalt sterk
 • Skap onlinekurs som selger
 • Kajabi trening
KLIKK FOR VENTELISTE

BESTE PRIS

29 999 kr

Årlig

 • Live treninger med Gry
 • Ukentlig coaching
 • Teknisk trening
 • FB annonse coaching
 • 90-dagersplanen
 • Skap din drømmejobb
 • Mentalt sterk
 • Skap onlinekurs som selger
 • Kajabi trening
KLIKK FOR VENTELISTE

 

Passer dette for meg... tenker du kanskje?  

Skriv til meg i chatten eller mail meg [email protected] - så svarer jeg deg.

Hva gjør ScaleUp verdt investeringen? 

Du får utdanningen, verktøyene og hjelpen du trenger for å bygge din lønnsomme business.

Her er det som gjør ScaleUp unik:

Månedlig Trening

Du får månedlig LIVE coaching hvor vi går gjennom strategisk planlegging, salg og markedsføring, bygger din business-kunnskap, mental trening og selvfølgelig struktur og prosesser.

Coaching

Vi møtes ukentlig for coaching.  Det er noe magisk med LIVE coachinger med gründere som liker å hjelpe deg og heie deg frem til din suksess.


Business coaching  Selv om det er gull å ha tilgjengelig treninger når du trenger det, er det helt rått å få direkte feedback der du står fast..

Når du gjør noe for første gang er det sjeldent det blir helt korrekt. Her er du mulighet til å spørre om det du står fast på og hvor du får hjelp når det butter i mot.de. Ikke vi. Vi har Henrik på laget som coacher deg igjennom hver en utfordring. Denne coaching sørger for at du får fremdrift og blir et teknisk geni.

90-dagersplan

Vi jobber strukturert etter en plan som skal gi kunder og inntekt. Vi setter mål og visjon for de neste 90 dagene.  Hvert kvartal evaluerer vi og sørger for at vi har kontinuerlig fremgang.


Gjør du jobben har du resultater etter 30-60-90 dager. Planen er for at du skal vite hva du skal gjøre på jobben hver dag. Vi har full fokus på å gjøre det som skaper resultater for en business som tjener penger og skaper resultater for kundene våre.

Workshop Online

Vi har 4 faglige workshoper i løpet av året hvor vi går gjennom temaene strategi, konvertering, lederskap og visjon. Her jobber vi sammen i små grupper på Zoom møter slik at vi får tilbakemeldinger på våre strategier og de grep vi skal ta. Det skaper også en nærhet og en accountibility med dine powerfriends

 

UTDANNELSEN

Vi sørger for at du har den kunnskapen du trenger for å skape en business du elsker.

Du har alt tilgjengelig som medlem og kan når som helst gå inn å lære deg det du trenger for å få fart. Du blir hele tiden veiledet om hvor du bør satse for å få dine resultater. Vi baserer utdannelsen på ditt 90 dagers mål slik at du bygger deg og din business kontinuerlig.

Skap Din Drømmejobb

Skap Din Drømmejobb er for deg som vil ta businessen din til nye høyder, og som ønsker deg gründerfrihet. Kurset går gjennom steg for steg prosess, i tillegg til salgs– og markedsføringsdelen, noe av det viktigste.

Er du klar for å ta av?

Mentalt Sterk

Om du kun fokuserer på å lykkes med businessen, og glemmer å også gjøre en oppgradering av ditt eget mindset, så vil det være vanskelig å lykkes. Det å være mentalt sterk betyr å hele tiden trene tankesettet ditt på samme måte som du trener andre muskler. Det er ikke nødvendigvis lett, og det er ikke gjort over natta. Det betyr ikke at du ikke får utfordringer, men du øver deg på å møte de annerledes enn tidligere. Du må hele tiden jobbe med det. Og dette kurset gir deg verktøyene du trenger for å lykkes med akkurat det.

Skap Onlinekurs som Selger

Skap Onlinekurs som Selger, programmet som tar deg fra A til Å i hvordan du lager et onlinekurs og lanserer det med stor suksess. Du vil få oppskriften jeg selv har brukt for å lansere 4 produkter, som alle nådde 7-sifret salg - og jeg hjelper deg gjennom hele prosessen.

Teknisk Trening KAJABI

For mange stopper drømmen opp når man kommer til det tekniske og frykten for at "jeg er ikke teknisk - og det tekniske er så vanskelig". Det er ikke deg - vi gjør ting som vi ikke har gjort før enkelt. Og i denne modulen finner du steg for steg videoer hvordan du gjør det. Vi bruker og anbefaler Kajabi, men du kan og bruke andre systemer om du ønsker det.

Kajabi treningsvideoene viser hvordan du setter opp:

 • Webside, Opt-in, salgssider
 • Email-listebygging
 • Onlinekurs

VENT... Dette er til deg: 

Bli Super Produktiv

Du er allerede travel og har for mye på agendaen. Tiden er alltid en knapp resurs. Hvordan kan du forvente å ta en utdannelse i salg og markedsføring uten å få mer tid tilgjengelig. Blir super produktiv lærer deg å få tid til det som er viktig og si nei uten dårlig samvittighet til det som ikke er viktig. Du blir også rå på systemer som gjør at jobben blir lettere og går fortere. 

Money Mind

Som grundere vil vi tjene penger. Det jeg ser er at vi har forskjellige relasjoner til penger. Sannsynligvis kommer det fra våre foreldre og venner. Det er ikke alltid de gamle tankene rundt penger støtter oss i grunderrollen. Så hvordan skal vi kunne tjene penger om vi har et tanke sett rundt penger som ikke er grünermindset? Money Mind gir deg en oppgradering av pengen tankene dine slik at det du gjør som grunder også gir resultater i penger. 

Klikk her og bli inspirert til å gjøre det samme

Ofte spurte spørsmål:

Har du sjekket ut disse rå kundene?

Klikk her for å sjekke resultatene til programmene våre

 

Kan vi, kan du også! Bli med oss å skape en jobb som både gjør en forskjell, og tjener penger!

Lurer du på noe eller trenger hjelp til påmeldingen?

 

Skriv til meg i chatten nede til høyre eller send email til [email protected] - så hjelper vi deg.