294: Mitt første møte med ayahuasca - del 2

Dec 15, 2021

 

 

De sa 10 år med terapi på en kveld. Det trodde jeg var en overdrivelse. Det var ikke det. Mer smerte på en kveld har jeg ikke opplevd, men læring har jeg heller ikke opplevd. Dette er en reise i ett nytt univers. Det er ikke et området i livet mitt som ikke er påvirket. Og den har nettopp startet. 

 

En uforklarlig (egentlig) og helt crazy reise – en spirituell vekkelse uten tvil. 

 

Jeg har virkelig hatt utfordring med å dele transformasjon og sett ord på det, men jeg gjør mitt beste. 

 

I denne episoden starter jeg med opplevelsene jeg hadde på første seremoni med ayahuasca, de to første shots og mitt første møte med Rythmia. Deretter vil du få delinger fra 2-3 og 4 seremoni. Til slutt hva jeg har opplevd de to første ukene etterpå. Læringene mine. Så en serie. 

 

Jeg håper tar med deg et åpent og stort sinn, og kommer hit for å lytte og lære noe om deg selv. Dette har vært den mest LIFECHANGING reisen jeg har hatt og er fremdeles myk i hjerte. 

 

PS: Jeg har store visjoner for meg etter denne reisen, MEN også for deg. Vi skal gi slipp på det som stopper oss og gå for de store drømmene. Det er så mye mer her for deg og meg om vi tørr gi slipp. La oss avslutte året med MOMENTUM. 

 

Så få med deg høstens 3 workshops som bygges opp hvordan du skal være mer deg og tørre å selge ditt geni – lage en drømmejobb du ikke trenger å ta ferie fra. En livsstil du elsker. Meld deg på nå: grysinding.no/workshop

 

 

 

 

Her er filmen jeg nevner i podden:

https://www.youtube.com/watch?v=nbsR9XqPVx0

 

Rythmias nettsider: https://rythmia.com/

del gjerne at du kommer fra meg.