Hvordan stå løpet ut til du tjener penger,
bygger et team og gjøre en forskjell. 

10 mindset for suksessefulle gründere

Møt de råeste grunderne som gjør nettopp det.

 

Onsdag 15 september, 20.00-21.30

JEG ER MED!

HVEM KOMMER?

Marie Olaussen - har energi som løfter et hvert rom. Hun er gründer og forfatter av boka «Hvordan bli rik på et år». Hjelper deg få din økonomi på plass og gjør det gøy i prosessen.

Lars Eriksen Eitran - Norges mest positive frisør?! Hjelper frisører jobbe smartere og mer fokusert på det de er gode på. Skape seg en kreativ og morsom karriere, ikke bare en jobb.

Hege Sandtorv, en anerkjent kunstner og en ambisiøs grunder som gjør gjør en forskjell med sitt blide vesen og smittende latter.Hun har hjulpet over tusen studenter til å finne få ut sin passion og kreativitet med maling.

Nina Renate Forbord ville ut av en hektisk jobb, men ante ikke hvor hun skulle starte. Etter 4 måneder tok hun beslutningen om at hun ville hjelpe foreldre som seg selv. Hun ville ha det bedre med sine barn og hjelpe andre med samme utfordring. Nina Renate deler hvordan  hun har brukt 2 år på å forlate jobben sin, ta en utdannelse og nå er fulltidsgrunder.

Ida Jackson - Skrivecoach, sjefsheks, forfatter og leder av en millionbusiness som hjelper tusener. Hun har skrevet bestselgende barnebøker, kritikerroste voksenbøker, og har blitt nominert til Brageprisen to ganger.
På ett år snudde Ida businessen fra “dyr hobby” til en lønnsom business som skaper arbeidsplasser.

 

Og kveldens vertinne, Gry Sinding,  deler hvordan hun bygget seg opp mentalt fra å være deprimert og arbeidsledig, til å lede tusenvis av gründere til å gjøre en forskjell og tjene penger på det de elsker.

Det mentale er avgjørende for oss grundere - du vil lære:

  • Hopp før du er klar  
  • Utfordringer har alltid minst 3 løsninger 
  • Hold løftene du gjør til deg selv 
  • Massiv action til du finner din vei, og hvordan ta action også når livet kommer i veien 
  • Hvordan håndtere utfordringer - for de kommer  
  • Ta ansvar - når du vokser – vokser din business 
KLIKK HER OG BLI MED

Meld deg på og ta første steget mot å skape deg en business og et liv du elsker!

Jeg hjelper gründere tjene penger, for det er en nødvendig del av å drive business.

 

Jeg er business coach og ekspert på online markedsføring. En dronning på salg. Jeg har hjulpet tusenvis av grundere få betalt det de er verdt å leve av drømmen sin. Jeg gikk fra NAV til mange millionær ved hjelp av sosiale media og 90 dagers planen. Jeg bor i Frankrike, Norge, USA eller på en strand der det er varmt også i januar. Nå hjelper jeg andre gjøre det samme. Leve mer og ha frihet i prosessen.

Jeg er lidenskapelig opptatt av at jenter skal være stolt av å være ambisiøs og tørre være ledere som endrer verden. Og at vi skal tjene mye penger på å det vi driver med. De pengene skaper arbeidsplasser og brukes til å gjøre endringer.

Vi er også en raus gjeng som løfter og støtte hverandre. Jeg leder en fantastisk grunder familie på ScaleUp MasterMind som har som mål om å skape en business og et liv vi elsker. Vi tar en alltid en annen gründer med på veien og løfter taket til de som kommer etter oss. Det er nok suksess til alle. Møt oss på workshopen.

KLIKK HER OG BLI MED