Gratis Workshop

Slik skaper du en lønnsom business på nett

👉🏻 JA - hold av en plass til meg

Hva du vil lære:

  1. Hvordan du kan tjene penger på din kunnskap og ved å "bare" være deg
  2. Slik tiltrekker du deg de riktige kundene og bygger en business med onlinekurs
  3. Hvordan du markedsfører og selger i dagens marked 
  4. Tabbene nye grundere gjør - og hvordan unngå dem 

Klikk under og bli med på workshop! 

Workshopen er mandag 2 mai, kl 19.00  - helt gratis. 

Klikk over og meld deg på NÅ - du vil ikke misse denne treningen. Deler med deg verktøyene og systemet som gjør drømmen til realitet. 

Systemet som tok meg fra NAV til å få hjelpe tusenvis 

Jeg startet for meg selv rett før finanskrisen i 2009 og endte opp blakk, uten kunder og på NAV etter mindre enn 12 måneder.  Den feilen gjør jeg ikke igjen.

Fordi jeg investerer alltid i ny kunnskap og studerer hvordan de beste i markedet justerer sin markedsføring når markedet endrer seg.  For uansett endringer som skjer med Facebook eller Instagram - det finnes alltid nye strategier og justeringer som fungerer uansett endringer i markedet.

De siste 11 årene har jeg vært mentor for og hjulpet over 8000 kunder. Så de kan tjene penger på nett ved å gjøre en forskjell og hjelpe andre ved å dele  deres kunnskap på nett.

NÅ er tiden for å satse om du vil ha en business på nett med frihet til å jobbe fra hvor du vil vil, og når du vil. På denne gratis-treningen deler jeg med deg mine beste læringer og erfaringer fra min egen reise og fra mine råeste drømmekunder som har skapt seg grunderfrihet med dette systemet. 

Klikk under og få med deg workshopen!

👉🏻 JA - hold av en plass til meg