GRUNDERKANALEN
GRY SINDING

 

Grunderkanalen gjør jobben enkelere for deg som vil starte for deg selv. Intervjuer med de som har gått veien før deg, bak scenen til våre største lanseringer, våre mest smertefulle og lærerike tabber, hvordan vi ansetter og hva som skjer i en bedrift som startet som en personlig flukt fra NAV og til nå å hjelpe titusener av jenter på deres vei til grunderfrihet. Lær hva som skal til for at du er den neste sukesshistorien.

PÅ ITUNES
PÅ SOUNDCLOUD

Har du sett andre tatt av på nett og skapt seg en business som gir total frihet, og kanskje tenkt….

HVORDAN KLARER HUN DET?


Jeg også!

Derfor snakker jeg med de råeste damene og spør alle spørsmålene jeg gjerne skulle hatt da jeg startet opp. Hvordan tjener de penger, hvordan håndterer de å være “kjent”, hvordan fikk de på plass sitt drømme-team og hvordan klarer de å stråle også når det er tøft?

Det er som å drikke gullmelk på @rawoslo med bestevenninnen din (bare bedre).

PÅ ITUNES
PÅ SOUNDCLOUD

Hvis du vil...

BYGGE EN SUKSESSFULL BUSINESS


Trenger du å vite hva som er lurt og ikke lurt å gjøre. Vi er her for å hjelpe deg finne din vei, men smarte jenter unngår unødvendige tabber. Så vi viser deg hva du trenger å vite for å starte og skalere en business som ikke bare gjør en forskjell, men også går avstanden. Gry og nye venner deler nøyaktig hva som fungerer og ikke fungerte da de startet opp, så du vet hvor du skal rette din dyrebare tid og energi for å sørge for at du daglig går i riktig retning og får det mer gøy i prosessen. 

LÆRE DEG Å HA DET GØY OGSÅ NÅR DET BLÅSER


Det er uten tvil utfordrende å være grunder. Men det er fullt mulig å ha det gøy i prosessen. Du starter for deg selv slik at du skal ha et rikt liv. både på jobb og i livet generelt. På Grunderkanalen tar Gry deg med bak scenen for å dele hvordan hun balanserer business, familie og fritiden. Hvordan det i perioder er total ubalanse og hvordan hun justerer. Hun tør også spørre de tøffe spørsmålene til andre grundere - hvordan gjør du det sånn egentlig? Hvilke rutiner og ritualer skaper innvendig ro også når det blåser for det gjør det når du skaper nye ting og utfordrer deg selv. Grunderkanalen er som en venn du kan lene deg på og høste erfaringer fra.
 

VÆRE DIN BESTE VERSJON


Hva skal til for å yte på et høyt nivå, ha massiv energi til å gjøre en forskjell og også ha ro i sjelen? Hva skal til for å ha et nettverk av prowerfriends slik at du er en sterke selvstendig kvinne har noen å lene deg på. Vi øver oss sammen på å si NEI, sette av egentid og tørre å være hele oss. Vi løfter taket til de som kommer rett bak oss fordi vi vet det er nok suksess til alle.

“Gry gir så utrolig mye av seg selv og deler villig bort gode verktøy som hjelper deg i oppstarten og videreutviklingen av bedriften din. Veldig inspirerende, og absolutt å anbefale å sjekke ut! ”


Overbevist via Apple Podcasts

Som gründer er dette min favorittkanal. Gry er virkelig dyktig på sitt fagfelt. Det man trenger å lære om markedsføring på sosiale medier lærer hun bort. Hun er virkelig inspirerende


Sitra83 via Apple Podcasts

For en flott kanal! Utrolig spennende, lærerikt og ikke minst inspirerende! Godt jobba :)”


NinaU via Apple Podcasts

Denne episoden (216) traff meg med en slegge (på en veldig positiv måte altså), og jeg ble SÅ inspirert!! Jeg kjente meg igjen, jeg fikk masse gode råd - ja, det var rett og slett en rå læring for meg. Så tusen takk, Gry!

 

EVA i PROVENCE via Apple Podcasts 

Denne podcasten er helt utrolig inspirerende, og nr. 218 kommer til å bli lyttet til mer enn en gang!
Gry treffer spiker’n på hodet og gir meg alltid et dytt i riktig retning. Jobber meg sakte, men sikkert igjennom alle episodene. Takk, Gry!!

 

Ine Royert via Apple Podcasts

 

Gry er inspirerende å høre på, selv om du ikke er gründer!

 

Kirsti via Apple Podcasts

Følg meg på Instagram