362: Hva er mental trening for gründere

episode 362 gry sinding hva er mental trening for gründere Apr 21, 2023

 

KLIKK her for å lytte på iTunes og SPOTIFY

Hva er mental trening for grundere? Og hvorfor bruker jeg 80% av utdanningen min på akkurat denne biten.

Jeg tror ikke alle forstår tidlig i grunderreisen at mental trening er noe vi må jobbe med før vi starter på alt det praktiske. Det er det som avgjør energien vi bygger businessen på. Selvfølelsen, selvtilliten og selvrespekten må utvikles og forbedres på hver steg.

 

 

Glem ikke å justere morgenrutinen din om du ikke er der du skal være. Få min her:

 

 

--- NEDLASTNINGER ---

-Chat med meg her: m.me/gry.sinding
-Følg meg på Instastories her: www.instagram.com/stories/grysinding/
- Skap din morgenrutine: www.grysinding.no/smartmorgen