330: Endring kommer ikke gratis

endring kommer ikke gratis episode 330 gry sinding Jul 04, 2022

 

KLIKK her for å lytte på SPOTIFY og iTunes

 

Hoffman prosess – til nå det mest utfordrende og givende jeg har gjort for meg selv. Det er altfor tidlig å dele hva jeg har fått av resultater, og det er unyttig å dele hva vi faktisk gjør. 

 

Jeg har lovet denne, og for min egen prosess også var det viktig å dele. Det er nå eller aldri. 

Denne episoden er et rot og mye kaos fra start til slutt, men forhåpentligvis er den en som blir inspirert til å dra å gjøre jobben for seg selv, og kanskje er du som vekkes til å bli litt mer modig i dag enn i går. Derfor deler jeg denne sårbare, nye reisen som har åpnet hjerte mitt til det ukjennelige for meg. 

Jeg fikk så absolutt det jeg ønsket – jeg lever mer, jeg føler mer, jeg elsker mer, jeg er mer – men det har også en kostnad – jeg lider mer. Der er verdt det. Det er bare veldig mye akkurat nå, og slik er det med vekst. Det kommer med en kostnad, slik at godt gjør. Jeg stiller meg spørsmålet – trenger vi å lide... med skal du ha lys er det helt nødvendig med mørke. 

Hører gjerne hva du tar med deg fra denne. 

 

Send meg en DM på Instagram eller en email til meg HER

PS. Vi gjør Instagram Challenge neste uke. Du er velkommen til å være med. 

 

--- NEDLASTNINGER ---