371: Boost din business med verdifulle læringer og strategier fra Mastermind!

businesstips businessutvikling digitalstrategi entreprenørskap episode 371 gry sinding inspirasjonforgründere lærdommerforgründere markedsføring mastermindinvestering strategiersomfungerer suksessmindset Jul 12, 2023

KLIKK her for å lytte på iTunes og SPOTIFY

 

Jeg investerer i mastermind for 1 million i året. Jeg lærer av de aller beste slik at kundene mine får strategiene og taktikken som fungerer nå. Markedet er i konstant endring og vi må justere oss. Ofte ligger vi 12-18 måneder bak USA og da er det ekstra hærlig å kunne dra nytte av erfaringene de største i markedsførerne gjør. Så i denne episoden deler jeg læringer fra mine personlige MasterMind (powerfriends jeg har møtt gjennom mine 14 år i MasterMinds), Kajabi event og Dean Graziosi topp 20 affiliate MasterMind.

Lytt til hele poden for å gå i dybden for jeg vet du kan alt fra før, men.... kanskje du i likhet med meg ikke er like god på alle? Her er en kort oppsummering:

1. Omring deg med folk som er bra for deg

Misunnelse, sjalusi, lav energi – gjør noe med deg og du merker det ikke før du er i det motsatte omgivelser.

2. Bonusstrategier (Krista solgte mest av alle 86 % konvertering). Bonusene må være en add on og gjerne med deg. Jo bedre bonuser, jo flere får du hjulpet. Spesielt på kurs, medlemsportaler. Min største tabbe: vært ok bonuser – men ikke HOLY SMOKE. Eksempel: B-school for å få en dag med Amy Porterfield

3. Non-attachment: gjør det du sier du skal gjøre. Ikke si ja – når du mener nei. Hold igjen slik at du kan levere. Affiliate manageren – sjefen til James er her – Jilly. Visste ikke om jeg skulle promotere en annen, utfordrende å takke nei for jeg vil – men tiden må prioriteres og jeg føler jeg ikke vil skuffe når de har gitt meg så mye. Men – det vil gå utover egen business og helse. JILLY: NON ATTACHMENT. Fokus på de som sier ja og ikke noe annet. (dette er mine stikkord 🤣, lytt til poden for forståelse)

4. Lanseringsmetoden har endret seg -> mer verdi, mindre salg. Justere, justere, justere. Vi justerer kursene våre for de nye metodene. De første ut som tester er Dean Graziosi og endrer markedet når trender går ned. Fikk en dag og en kveld med han i et rom med 12 andre. Fikk presentert og stilt spørsmål. 40 min med han på egen business som var helt mindblowing, som gjør at teamet vårt justerer. VIKTIG å lære nye ting. Gjør du det samme får du samme resultatet. Også vi. Skal du vokse, må du vokse. 

5. Kindness wins – Eben Pagen – long run. Startet i 2007. Fremdeles her. Så mange jeg har hatt som mentorer som forsvant. 2009 – jeg er her fremdeles – vær lojal, vær snill, hjelpe mennesker.

6. Powerfriends er viktig -> Vær villig til å dele det man ikke ser selv. «hard conversations» Ordene jeg bruker kan bli for harde. Ikke konfronterende møte – WHY virker blamende. Bruk ikke det. What was the process you used? Kindness er å si i fra. Utrolig glad for James, Ana, Niyc -> villig til å si også det som ikke funker. Positiv psykologi -> Mer positivt og også være villig til å dele det som ikke funker. Jeg personlig har hatt overslag på det som ikke funker. En av de første coachene jeg hadde sa bare det positive – to år før hun sa hva som stoppet meg, karakter trekk med forklaringer og unnskyldninger. Redd for å ta det opp. Jeg fikk overslag. Nå må jeg justere.

7. Vær der kunden er – ikke hopp på hver plattform. Elsker youtube. Threads -> 70 millioner følgere dag 1. Gøy – men skal du være der. Blir kunden din der. Er du allerede konsekvent på en plattform og kan være det over tid; legg til denne.

8. Upsell offers/Down sell offers: først er kommet i gang – sett det opp. Ikke vent.

9. Hvile dager etter utfordrende perioder er et must.

10. Ansatt tidligere enn du tror. Fra dag 1. jobb der du er god. Du skal ikke gjøre alt.

50 kroner i timen er kanskje luselønn med norske boliger og ferie løsninger, men en godt betalt jobb for andre. 

11. Ai Hopp på nå. Bruk det daglig. Du må velge om du vil

12. FOKUS på det som gir resultater.

Disse 12 lærdommene gir oss innsikt på hvordan vi kan styre vår business bedre i 2023. Fra betydningen av sterke relasjoner og kindness, til utnyttelsen av kunstig intelligens og fokus på resultater, er det mange måter å utforske og implementere i din egen reise som grunder. Ta med deg disse, bruk det du kan og dropp resten. Vi heier på deg hele veien til din suksess. Glem ikke å sjekk ut sommerskolen: grysinding.no/onlinekurs

--- NEDLASTNINGER ---

- Få gründerfrihet med Onlinekurs: https://www.grysinding.no/onlinekurs

- Bli RÅ på Instagram Reels: https://www.grysinding.no/reels

- Få dine første 100 drømmekunder på listen din: https://www.grysinding.no/listebygging