98 Gaute Grøtta Grav - arbeidsmoral og verdier tar deg til toppen

Dec 15, 2021

 

Gaute Grøtta Grav er programleder for Norges mest sette program. Og han klarer å løfte teamet til å forbedre seg hver eneste sesong!
Jeg er en stor fan av Gaute. Og det til tross for at jeg enda ikke har vært i Norge og fått sett Farmen annet enn igjennom VG TV.

Faktisk har jeg ikke sett på TV siden første sesongen med Skavland – men jeg visste allikevel godt hvem denne mannen var.
Jeg møtte Gaute og gjengen på bar i NYC igjennom en felles venninne. - Det hadde vært kult å hatt meg med på Farmen, mente han.
Jada – sa jeg lett ironisk. Å henge med dyr og folk i flere uker… - jeg hadde garantert klikka. Noe som kunne blitt god underholdning, helt klart. Det ble uansett en morsom og inspirerende kveld for meg å henge med den beste innen norsk TV denne kvelden.

Og jeg var så heldig å få intervjue Gaute hvor han deler hvordan han løfter seg selv og hvordan gjør han andre god. Hans mentale styrke og arbeidsmoral er imponerende, så få med deg intervjuet.

Kopier hans strategier inn i din gründervirksomhet – eller inn i ditt liv. Dette er jammen universelle strategier for hvordan man blir en vinner. Og ikke minst, blir inspirert og tar action mot målet

 

 

Sjekk ut mer info om Gaute  på hans hjemmeside

Følg hans på Facebook  link to her Facebook Gaute Grøtta Grav

 

 

Hva lærte du?

Takk for du sjekket ut denne episoden av GrunderKanalen! Så - hva lærte du?

Om du fikk verdi ut av denne kan du please dele den på Facebook og sende den til en venn som trenger litt motivasjon og inspirasjon?
Andre kommentarer eller innspill?

Kan du være så snill å ta deg noen sekunder og gi din rating på iTunes og legge inn en kommentar hva du synes om GrunderKanalen?

Betyr mye for meg å få tilbakemelding fra deg – for å gjøre podcasten bedre og kunne nå ut til flere kule folk som deg. Tusen takk!

Og ikke glem å abonnere på iTunes så du får nye episoder inn automatisk – klikk her for å abonnere på GrunderKanalen iTunes

Usikker på hvordan legger inn rating & kommentar i iTunes? Her er "oppskriften"