69 Hvordan selge deg selv

Dec 15, 2021

 

Er du en av dem som synes salg er utfordrende?
Eller kanskje er du den fødte selger?
Uansett – du kunne selge deg selv på nett om du er i business.

For markedsføringen har endret seg enormt i det siste – og dette er bare starten. Mer og mer foregår på nett. Og det er ikke lenger nok å hete IBM eller Rema. I dag ønsker vi å identifisere oss med personene bak brandet FØR vi kjøper. Derfor må vi alle nå lære oss å selge oss selv på nett – helt naturlig.

 

 

Det er ikke ett firma i verden som vil overleve i dag om man ikke selger seg selv. Ikke engang verdens største brands som Nike eller Apple. Så - du må rett og slett tørre å være deg selv og tørre å være annerledes. Og være naturlig og ekte.

Høres det vanskelig ut? Få med deg denne podcasten hvor jeg deler jeg noen enkle steg som vil hjelpe deg på vei. Det trenger ikke være unaturlig eller vrient – plutselig selger deg selv på nett uten at du tenker på det engang : )

 

 

2017 – Året businessen din tar av

Hipp, hipp, hipp! Tirsdag 22 november har jeg en gratis workshop hvor du lærer hvordan å sette deg mål du virkelig når - og tar første steg for at 2017 blir året DIN business tar av! Meld deg på nå og bli med!

Det blir pakker også! Blir du med på workshopen kan du vinne en 1-1 strategi workshop med meg. Vi gir også bort noen gigantiske planleggingskalendere du blir å digge.

 

 

Vil du gi meg en liten bursdagsgave? Da kan du gå på Itunes og gi Gründerkanalen din ærlige rating – da blir jeg såå glad!

Ses vi på tirsdag kl. 20?