67 Jannecke Øinæs – Spirituell mentor

Dec 15, 2021

 

Det er mange av oss gründere som går på veggen, og kanskje er det flere enn meg som til tider fokuser for mye på listebygging og markedsføring?  For det er ikke det viktigste. Det er de gode relasjonene vi har – både til andre og ikke minst til oss selv - som virkelig er avgjørende for vår gründer-suksess.

 

 

Jannecke Øinæs er en spirituell lærer og veileder som gikk på veggen. Hun var en barnestjerne som blant annet spilte i roller som Annie, lille Cosette og var med i hotell cæsar. I 2012 møtte hun veggen og innså at hun måtte gå inn i seg selv og følge det hun egentlig hadde lyst til. Hun bestemte seg for å realisere drømmen om å jobbe med det hun inspireres mest av og virkelig brenner for – nemlig samtaler med mennesker om de “dype temaene” i livet.

 

 

Hun kom opp med en genial ide om å lage en webserie på YouTube hvor hun intervjuer mennesker som inspirerer henne og som hun opplever har visdom å dele med verden. Og suksessen lot ikke vente på seg.  Janneckes webserie“Wisdom From North” har på fire år fått over 2,4 millioner visninger og har straks 20,000 følgere

 

 

La deg inspirere av Jannecke! Hun får meg virkelig til å bli en bedre versjon av meg selv. For om vi blir mer glad i oss selv så kan vi også gjøre en enda bedre jobb der ute.

Sjekk ut mer info om Janneckepå hennes hjemmeside

Og følg henne her på Facebook Wisdom From North