65 Ti webinar tabber som kostet meg hundretusener

Dec 15, 2021

 

Hvis du ønsker deg flere nye kunder raskt - og du har et produkt som kan nå ut til mange - så finnes det ikke en ”salgskanal” som er mer effektiv enn ved å bruke webinar.

Webinar er rett og slett at du har et seminar på nett - en helt genial møte å treffe nye folk og få nye kunder på. En kanal som utvilsomt er kommet for å bli. Da jeg startet for meg selv og bodde på Bislett så brukte jeg hele nettverket mitt, venner, tidligere kollegaer, kunder og partnere i Oslo for å finne mine potensielle kunder.  Men jeg fant knapt en ny kunde i Oslo. Og i hvert fall ingen på Bislett hvor jeg pleide ha ”kundelunsjene” mine.

 

 

Det tok meg lang tid å finne ut av det – men da jeg oppdaget webinar-verktøyet, ja da oppdaget jeg også hvor genialt det er for finne nye drømmekunder. Og for å ”connecte” med dem og bygge et forhold til dem. Og ikke bare i Oslo. For jeg har brukt webinar for å nå ti-tusenvis av kunder og potensielle kunder over hele Norge. Fra Ørsta til Elverum. Fra Lista til Hammerfest – ja fra over hele verden faktisk.

Var det enkelt? Vel, alt er enkelt når du -

1) kan det og - 2) har et system som funker. Kan love deg at ingen av delene gjaldt for meg i starten. Jeg har garantert gjort de fleste webinar-tabbene som er mulig å gjøre.  Men jeg øvde meg, og da kommer også resultatene. For å dele litt med deg hvor viktig webinar er for oss – og for å inspirere deg til å ta action - så har vi hittil i år solgt for +3 millioner bare gjennom webinarer (!!)

Og du trenger ikke gjøre de samme tabbene som jeg gjorde. Sjekk ut podcasten og mine 10 tabber som kostet meg hundretusener. Så du ikke trenger å gjøre de samme feilene.
 
Og få med deg denne fantastiske damen….

 

 

Er du med på meg og Amy på webinaret torsdag kveld?

Min webinar-læremester – Amy Porterfield - har en gratis workshop om webinar på torsdag kveld! For oss norske gründere som vil bli gode på webinar. Amy er en av de aller, aller beste på webinar i USA og min mentor. Hun gir så utrolig mye verdi og om du investerer 1 time på webinaret hennes så lover jeg deg at det er så verdt det! Du vil lære konkrete strategier og tips som vil hjelpe deg og inspirere deg til å ta i bruk dette fantastiske verktøyet i din business.  

Meld deg på nå og lær fra Amy.  Du kommer ikke til å angre!Og få med deg mine tabber i denne podcasten - slik at du ikke gjør de samme feilene jeg gjorde.

Ta action og klikk på bildet under - denne workshopen blir helt RÅ.

 

 

”Jeg kan ikke engelsk” – er det en bekymring du har for webinaret i kveld?

Det trenger du ikke tenke på. Amy snakker sakte og tydelig så du vil få med deg det meste selv om du tenker at engelsk ikke er din styrke.

Ses vi kl. 19 på torsdag 20 oktober?

Håper du blir med Amy og meg på et læreparty av de sjeldne!

 

PS - I denne episoden snakker jeg om huskelisten jeg har laget til deg for når du holder webinar. Den er gull verdt!