63 Henrik Sinding- Facebook Annonser

Dec 15, 2021

 

Henrik Sinding er mannen som håndterer Facebook annonser for Gry Sinding International. Henrik er en racer på annonser etter å ha investert million-beløp i Facebook annonser og virkelig testet det ut. Han har også jobbet som konsulent og hjulpet andre kunder med å sette opp og styre lønnsomme Facebook kampanjer og produktlanseringer.

Facebook annonser er en rett og slett en revolusjon innen markedsføring, og jeg overdriver ikke når jeg sier at minst 95% av våre kunder kommer via Facebook.  Annonsering på Facebook er et helt fantastisk verktøy som bare blir bedre og bedre. Og det gir oss ”små-gründere” en helt unik mulighet til å bygge businessen vår raskt og med relativt begrensede investeringer.

 

For med Facebook annonser vil du kunne nå ut med ditt geni og finne nye kundeleads som du aldri ellers ville møtt. Facebook gjør rett og slett jobben for deg og finner publikumet som er mest relevant for deg – men det funker kun om du følger systemet som funker.

 

 

Facebook er gått fra 0 til en av verdens 5 mest verdifulle selskaper på bare 11 år – og det for en grunn. MEN – Facebook endrer seg hele tiden og vi vet ikke hvor lenge denne muligheten er der. Eneste som er sikkert er at det vil bli dyrere i fremtiden.

Så om du ikke er i gang med annonser enda – start nå! Er du allerede i gang så invester tid i å lære deg dette om du vil bygge businessen din raskere. Det trenger ikke være så komplisert men for å bli god så må du teste, teste, teste.

 

 

For å hjelpe deg litt på vei, så har Henrik lagd en mini-guide til deg med sine 3 beste tips for lønnsomme FB annonser. Klikk bildet over for å laste ned guiden.

 

 

Sjekk ut denne podcasten hvor Henrik og jeg svarer på spørsmål angående Facebook annonser. Kanskje svarer vi på noe du også lurer på?

Del med oss – har du testet ut Facebook annonser? Hva funker for deg og hva synes du er utfordrende og trenger hjelp til?