62 Laura Belgray – Derfor er copywriting viktig

Dec 15, 2021

 

Laura Belgray er en fantastisk copywriter og min venn.  Hva betyr copywriter tenker du kanskje? Beklager, at jeg har ikke klart finne noe bra ord på norsk. Tekst-forfatter høres så…  forfattersk ut.   

Copywriting handler om å uttrykke deg skriftlig på en måte som gjør at du faktisk når fram til “dine folk”. Og dette er spesielt viktig om du markedsfører deg med hjelp av internett og sosiale media - for du forblir en godt bevart hemmelighet om du ikke engasjerer og skiller deg ut i mengden. Uansett hvor dyktig du er.

 

 

Om du ikke klarer å engasjere dine kunder og følgere med hva du skriver til dem, så har du ikke en levedyktig business på nett – for da vil folk hverken trykke på Facebook annonsen din eller åpne emailene du sender dem – og enda færre vil kjøpe produktet ditt du skriver om på salgssiden din.  Så - alle gründere trenger å være gode på copywriting for å bygge en suksessfull business online.

I denne podcasten deler Laura sine beste tips, triks og tabber de fleste av oss gjør - så du kan lære hvordan du engasjerer dine kunder og får flere følgere og mer salg gjennom bedre “tekst-forfatting” (foretrekker copy-writing).

Det viktigste tipset til Laura er “Øvelse gjør mester - la oss øve, øve, øve og la personligheten og stemmen din komme frem.”

Ikke gå glipp av denne podcasten som virkelig kan hjelpe deg i din business. Tar du utfordringen til Laura? Og del med meg i kommentarfeltet dine beste copywriting trips.

 

 

Sjekk ut mer info om Laura på hennes hjemmeside

Og følg henne her på Instagram lbelgray