61 Bygg din business som tjener penger

Dec 15, 2021

 

Hele 75% av gründerne jeg hadde på workshop nylig sa de hadde for få kunder – det suger!
Hvordan blir livet ditt om du hadde full frihet over gründerlivet ditt?Hva om du….

• hadde flust med kunder du elsker å jobbe med
• kunne jobbe når du ville
• hadde økonomisk frihet til å ta fri på fredager eller endelig ta drømmeferien?

Ganske bra vil du si - kanskje til og med ”freakin awesome”?

Det skal ikke så mye til – for salgssystemet er enkelt og det funker. Når du gjør jobben, tester, justerer og optimaliserer.  Du også kan gjøre dette – og i denne podcasten deler jeg stegene for å bygge en business som tjener penger ved hjelp av internett.

Her er de 7 stegene:

 

 

1. Ditt brand
Du må være tydelig på hva du rocker på. Hva er dine sterke sider og hva er det du står for? Når du er tydelig på dette så vet dine potensielle kunder at de kan stole på deg. Du må rett og slett tørre å være DEG på godt og vondt.

2. Riktig drømmekunde
Når du har riktig drømmekunde så har du det gøy, markedsføringen blir effektiv, du elsker jobben din og salget mestrer du! Drømmekunden fungerer og er den aller enkleste måten å doble din inntekt og påvirkning på.

3. Produktet ditt
Kunden er interessert i hvordan livet blir bedre – både jobb og privat. Det handler KUN om kommunikasjon. Produktet ditt handler om drømmekunden, ikke om deg. Kommuniser hvordan kunden får løst sine utfordringer eller når sine mål med din hjelp.

4. Verdi plattform
For å lykkes så må du gi verdi – så enkelt er det. Du må gi verdi ikke bare når du er i salgsperioder - viktig! Husk at de som “eier” markedet gir aller mest. Vær i kontroll og del på en plattform hvor drømmekunden din er og hvor DU kan trives. Nøkkelen er kontinuitet.

5. Salgskanaler
Salget ligger i DIN kommunikasjon. Markedsføring og salg blir enkelt når du kjenner drømmekunden din. Salg er alltid bygget på psykologi. Gjør det enkelt for drømmekunden å ta beslutningen. Det er 19 punkter til en salgsside som faktisk selger. Jeg skal ta deg gjennom de i en framtidig podcast.

Fra følgere til kunder – Har du satt opp salgssystemet riktig så er salg enkelt. Kundene dine selger for deg og verdien du gir til dine følgere skaper en “liker og stoler på” effekt.

6. Automatiser
Når fundamentet er på plass og salgskanalen din er satt opp er det på tide å automatisere. Du har testet og det konverterer. Dette er måten å nå hundrevis av nye kundeleads og kunder – HVER uke. “Din stemme” blir lagt merke til og delt når du leverer kvalitet kontinuerlig.

 

Jeg elsker å jobber sammen med mine drømmekunder og bygge salgssystemet - det er det vi gjør på SkapDinDrømmejobb kurset, på 60 dager.  Dette kurset er ikke åpent for påmelding nå, men sjekk gjerne ut denne gratis workshopen - her tar jeg deg gjennom stegene for hvordan du kan bygge salgssystemet ditt.

 

 

Funker ikke ditt salgssystem enda? Da er det noe du må endre. Lytt til podcasten med "nye ører"  -  og den kan hjelpe deg med hvor du trenger justere.

Og del med meg dine læringer - jeg vil høre fra deg : )