59 Salgssystemet for nye kunder

Dec 15, 2021

 

I denne bloggen deler jeg en av mine største favoritter – og grunnen til min business suksess – nemlig salgssystemet jeg bruker og lærer bort til mine drømmekunder. Systemet som rett og slett er en helt genial kokebok oppskrift for hvordan du får hundrevis av potensielle kunder daglig – og hvordan du kan selge for over 100.000 på en kveld.

Suksess kommer ikke over natten, i hvertfall ikke for meg! Jeg hadde superfornøyde kunder da jeg startet opp for meg selv, men jeg syntes salg var vanskelig og følte at jeg kastet bort alt for mye tid på markedsføring som jeg hatet. Det endte meg at jeg gikk på en mega-smell etter to år og havnet på NAV.

Jeg skjønte at jeg måtte bygge opp businessen min på nytt. Helt fra scratch og få et nytt solid fundament. For jeg ville ikke gi opp drømmen. Så jeg bestemte meg for å lære meg salgssystemet og hvordan jeg kunne bruke internett for å markedsføre meg selv – og automatisere salget.  Det endret alt for meg – og i dag bare elsker jeg salgssystemet og hva det gjør for min business.

For de fleste gründere har gitt opp etter 5 år. Og for mange forblir gründer-drømmen bare en drøm. Og det kanskje etter å ha investert masse tid, penger og energi på veien. Men det er ikke oss, ikke sant?

Hindringene ligger ofte her. Kjenner du deg igjen i disse?

- Hvorfor skal noen velge meg?

- Jeg vet ikke hvor jeg skal starte

- Jeg hater salg

- Jeg har så mye – så det passer ikke nå

- Jeg er ikke teknisk så dette går ikke for meg

 

Typisk kaller vi det:”Jeg er overvelda!”

Dette er ikke deg lenger - og hjelpen er nær!

 

 

For akkurat nå har jeg en helt ny workshop med tre treningsvideoer til deg.  Denne video-serien om salgssystemet vil gi deg ideene og kunnskapen du trenger for å sette læringene ut i praksis – og ta din business til  nye høydare. Klikk på bildet over og få den første workshopen med en gang.

Som du vil lære i detalj i workshop-serien - når vi jobber med salgssystemet så starter vi alltid med å bygge fundamentet for businessen din og og få klarhet på:

1. Tydelig nisje
Vær lederen på ditt felt. Det finnes bare en av deg! Fokuser på dine styrker.

2. Tydelig drømme-kunde
Velg en person av gangen som du skal hjelpe med ditt produkt, ditt geni. Når du velger en kommer mange. Kjenn drømmekundens utfordringer og drømmer. Kjenn henne bedre enn hun kjenner seg selv.

3. Råbra produkt

Kvalitet foran kvantitet. Salg er viktigere enn produktet – for det hjelper ikke med verdens beste produkt om du ikke evner å selge det. Men rocker ikke produktet ditt, så faller du igjennom. Men det er ikke deg, ikke sant?

 

Her er salgssystemet som selger også når du sover – i kortversjon

 

 

1. Freebie (navn/email)
Kjenn din drømmekunde bedre enn hun kjenner seg selv. Gi henne akkurat det hun trenger NÅ. Gratis. Du selger allerede her.

2. Verdi til kunden
Gi ditt beste. Ikke for mye. Akkurat passe. Å gi noe FØRST er ESSENSIELT når du skal selge på nett! Løs en utfordring - gjør livet til drømmekunden litt enklere, bedre eller gjør henne mer glad. Kvalitet i alle ledd.

3. Email (tillit/connection)
Skap og bygg en relasjon. Vi kjøper av folk vi liker. Del av (hele) deg. Har dere fellespunkter? Vennefilteret er magisk og er den mest undervurderte salgsstrategien. E-mailen er faktisk business din! Sosiale media kommer og går. Bygg en e-mail liste med kvalitets-leads.

4. Mer verdi
Stol på meg når jeg sier det fungerer. Vær ikke en overselger. Liker du venner som bare kommer når de vil ha noe? Nei. FUE marketing er genialt. Når du da spør om de vil være med videre er det enkelt å si. Hell YEAH. Hell NO.

5. Salg
Er du den rette? Blir det salg? Salget kan skje på en workshop/live video eller opptak eller via e-mail. For vår del: En kombinasjon. Kjøp gjøres basert på følelser. Noen trenger lengre tid enn andre.

 

Vil du lære mer om salgssystemet og hvordan du kan ta action for å bygge systemet for at kundene kommer til deg? Klikk bildet og bli med på Workshop-serien!

 

 

Del med meg – hvilket salgssystem bruker du i dag og hvordan fungerer det for deg?  Om ikke, bli med på workshopen og bli inspirert til å bygge ditt salgssystem for nye kunder. Deal?