54 Stu McLaren –Business mannen som setter andre foran

Dec 15, 2021

 

Stu McLaren er en av mine favoritt coacher i hele verden. Føler meg superheldig som får lov til å jobbe et slikt geni, og i dette intervjuet deler han med oss noen helt vanvittige gullkorn som jeg har implementert i sommer og vet funker.

 

 

Stu er ikke bare min coach og mentor men også min venn. Jeg har lært så utrolig mye fra han og han er den rauseste og mest omsorgsfulle business mannen jeg vet om.

Stu coacher og rådgir noen av de beste i verden innenfor online marketing industrien. Han hjelper New York Times best selgende forfattere og kjente foredragsholdere med å nå ut til flere, få større innflytelse på nett og øke sin lønnsomhet. Han lanserer også sitt eget online produkt, så ikke glem å sjekke ut linken nederst og få med deg gratis-treningen hans.

 

 

Han er også grunnleggeren av WishList Member, verdens største medlemsplatform for Wordpress, hvor han har fått helt unik innsikt om hva som faktisk virker på nett fra mer enn 58 000 medlemssider som har brukt hans software.

I dette intervjuet så får du være med på en Gratis coaching time med Stu, hvor han deler utrolig verdifull kunnskap, energi og erfaring. Denne vil du ikke gå glipp av.

 

 

Stu vil gjøre en forskjell i verden og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe der han kan. Han driver en veldedighetsorganisasjon for å bygge skoler i Kenya, Afrika som heter World Teacher Aid. Henrik og jeg var så heldige å få bli med til Kenya sist sommer for å bidra – HER kan du se en video fra opplevelsen

Vil du lære mer om hva World Teacher Aid gjør – eller om du også vil bidra med donasjoner så kan du gå på denne linken.

 

Få med deg intervjuet og lær av denne utrolig dyktige mannen med det store hjertet.

Sjekk ut mer info om Stu på hjemmesiden og følg hans inspirerende gullkorn på Facebook siden hans

Del med oss – hva lærte du og tar med deg videre av det Stu delte?