53 Planlegg for suksess i 2017

Dec 15, 2021

 

Planlegging er alfa og omega for at du skal nå målene dine for 2017. Derfor må du starte tidlig. Målsettings-prosessen trenger nemlig å ”marineres”.

I denne podcast-treningen viser jeg deg:

  • De 6 stegene jeg jobbet etter for å doble min business.
  • Hvordan og hvorfor jeg når målene mine gang på gang.
  • Invester i å bli god på målsetting - og du vil få masser av kreativitet og ikke minst frihet tilbake.

I denne episoden av GründerKanalen får du rett og slett en GrunderUniversity-treningsvideo - denne episoden er en liten smakebit og et eksempel på undervisningene som er tilgjengelig for GrunderU-gjengen. Konkrete, steg for steg treninger som vi bruker for å vokse og utvikle våre businesser.

Gang på gang på gang. Kopier strategiene våre. Dette fungerer.

 

I boksen under laster du ned Guiden din til business vekst som jeg snakker om på podcasten.