52 3 action for tjene penger

Dec 15, 2021

 

Du har bare 24 timer om dagen, så det handler om å bruke de smart – uansett om du er gründer eller ikke! For oss gründere så er vi spesielt viktig å utnytte tiden riktig siden vi er avhengig av nysalg og bygge gode relasjoner for å lykkes.

For å hjelpe deg litt på veien: Her har du ”Topp 3 Områdene” vi har satset på i TeamSindingfor å få flere kunder og øke inntjeningen. Rett og slett tre smarte trekk du kan kopiere.

 

 

Vi deler inn arbeidsdagene våre for å sikre at vi har hovedfokus på det som skaper VERDI forkundene og for oss– de tre viktigste oppgavene for oss er:

  1. Listebygging
  2. Automatisering av salg og markedsføring
  3. Strategiplanlegging – og oppfølging av planen

Om du vil lære hvordan du får fart på din listebygging så sjekk ut gratis-kurset under for hvordan du lager din perfekte freebie for å bygge listen.

 

Dette er de tre viktigste fokusområdene våre. Og ja, det er mange andre ”spennende måter” å bruker deler av arbeidsuken på. Og da gjelder det å si NEI, 99% av gangene – og holde seg til planen som tar deg til målet.

For du vil alltid få gylne muligheter – i denne episoden deler jeg hvorfor jeg sa nei takk til et helt råtttilbud denne uken. Og jeg viser deg hvorfor de fleste gylne muligheter som kommer din vei IKKE er ”gull” for deg og dine mål.

 

 

Amy Porterfield er ei dama som jeg virkelig digger og som jeg har lært utrolig mye av, både på listebygging og hvordan du automatiserer salg via webinarer. Du må bare få med deg webinar-kurset til Amy – det er råbra og helt gratis!

Suksess kommer til dem som jobber for det – og som jobber smart og fokusert mot sine tydelig mål. Suksess kommer sjelden rakende på en fjøl eller blir servertdeg på et fat fra andre.