51 Delegere og outsource

Dec 15, 2021

 

Dagens utfordring til deg: Deleger og outsource før du er klar. Vi i TeamSinding har virkelig gått på en smell eller to på dette området og det å ansette for fort eller la noen gå for sakte har kostet oss dyrt.

Det å bygge et team er noe av det mest utfordrende for oss gründere. Men også noe av det morsomste når vi får det til. Om du er som meg så er sannsynligheten er stor for at du er overmoden for denne oppgaven

 

 

I denne episoden av GründerKanalen deler jeg mine erfaringer og gir tips på NÅR du bør outsource og HVA du bør sette ut.Jeg viser også oppgaven jeg fortsatt går igjennom hver måned for bli bedre på dette. Denne metoden er helt genial for at du skal få det mer gøy på jobben. Og når du har det mer gøy – så blir det også mye større inntjening.

Jeg skal ikke lyve. Det å sette ut oppgaver er utfordrende.  For meg er det mest på grunn av mitt eget ego. Jeg tror jo jeg kan alt best selv! Men også det er en treningssak. For både du og firmaet ditt gjør det bedre når du fokuserer på og gjør det du er BEST på – og bruker mesteparten av tiden og energien på ditt geni.

Det tar tid å bygge et team – men det er så verdt det. Skal du vokse og ha en jobb du elsker på lang sikt så er det nemlig helt nødvendig.

I boksen under laster du ned Sjekklisten for delegering og outsourcing som jeg snakker om på podcasten.

 

 

Test det ut og se hva som funker for deg. Og del dine erfaringer med meg:

- Hva er den første oppgavene du skal outsource?