49 Facebook Live

Dec 15, 2021

 

Facebook live er det nye hotte leketøyet for sosiale medier. Og halleluja for et herligverktøy.

Du synes kanskje det er skummelt å være foran kamera? Dette er ikke det samme. Æresord. Facebook live er bare gøy. Selv når du mister kamera i bakken eller sendingen blir brutt. Å bruke Facebook live i produktlanseringer og for å vokse listen din er intet annet enn genialt.

Og akkurat nå gir FB deg utrolig mye trafikk helt gratis. Gjør du en Facebook live sending vil du i dag få 10x mer trafikk fra Facebook enn om du legger ut en kul bilde oppdatering – fordi Facebook promoterer virkelig live nå i starten.

Så – hiv deg på og hopp før du er klar! Start i det små, øv deg og ha det gøy.

 

 

I denne episoden av GründerKanalen deler jeg mine første erfaringer med Facebook live etter å ha brukt det de siste månedene. Jeg tror også du blir å digge FB live etter denne episoden og jeg utfordrer deg til å teste det ut NU.

For å hjelpe deg komme raskt i gang med din egen Facebook Live kanal så har jeg laget en sjekkliste til deg for hvordan du gjør det. Det er ikke vanskelig, klikk bildet under så får du oppskriften. 

 

 

Facebook Live er den beste måten akkurat nå for å få organisk trafikk og mer besøk til sidene dine.
Ikke trenger du mye utstyr heller, annet enn telefonen din. Jeg anbefaler også at du investerer i en billig
mikrofon og et stativ. Små investeringer som gjør opplevelsen så mye bedre. Men du kan starte uten!

Og ikke glem å få hjelp av oss på HelpdeskFacebook gruppa vår – denne er gratis og supernyttig på det meste av gründer-utfordringer!