47 Listebygging på 1-2-3

Dec 15, 2021

Er det EN ting jeg angrer på og gjerne skulle gjort annerledes om jeg hadde startet på nytt i dag, så er det akkurat dette med listebygging. Jeg tok det ikke seriøst før i 2014. Hadde jeg startet tidligere ville jeg garantert hatt enda større innflytelse, større påvirkning og mer frihet rett og slett.

Så kan man ikke gjøre om fortiden, men i dag setter jeg LISTEBYGGING PÅ TOPPEN av min prioriteringsliste. OG i denne podcasten vil jeg inspirere deg til å gjøre det samme!

Ikke gå glipp av de Topp 3 grunnene til å starte med listebygging akkurat nu!

 

 

 

 

Tør du ta denne utfordringen? Bli med på vår 6 dagers utfordring! For det er nettopp det å lage din Gulrot som er basen for listebyggingen.

Klikk under og last ned oppskriften for Din Perfekte Freebie

 

 

Og ikke glem å få hjelp av oss på Facebook gruppa vår – denne er gratis og super hjelpsom på det meste av gründer-utfordringer!