41 Hvordan lykkes med nettverksbygging

Dec 15, 2021

 

- For å lykkes i dette århundret må vi ha fokus på relasjonsbygging og kunnskap, sa min coach Dan Sullivan til meg. Du lytter når verdens beste business coach snakker – æresord.
Så jeg har endret mine prioriteringer og det har gitt store resultater. Det er ikke gjort over natta – men det er bedre å starte i dag, ikke sant? De beste tipsene jeg har fått fra mine mentorer har jeg samlet til deg i denne podcasten og PDF-en du kan laste ned under.

 

I denne episoden av GründerKanalen går jeg igjennom mine erfaringer på hvordan du kan være strategisk på nettverksbygging, jeg lærer deg å utvikle en Gi-mentalitet  - og ikke minst, jeg viser hvordan jeg finner tiden til å faktisk prioritere nettverket mitt.

 

 

Det tar tid å bygge gode relasjoner. Det kan ta årevis – men det er verdt det. Det er menneskene i livet vårt som gjør det så bra å leve - alltid!

I boksen under laster du ned Sjekklisten for Nettverksbygging som jeg snakker om på podcasten.

 

 

Test det ut og se hva som funker for deg. Og glem ikke å dele dine erfaringer med meg:

- Hva gjør du for å få de beste folkene til deg.

- Hva er det første steget du vil ta for å bygge ditt nye nettverk?