40 Elsk deg selv og andre

Dec 15, 2021

 

På denne ukes podcast ønsker jeg velkommen Terri Cole - du må bare lytte til denne fenomenale kvinnen. På tross av at hun har kreft, personlige utfordringer og en business som svinger som en jo-jo - så har hun funnet oppskriften som virker for å elske seg selv og andre. Uansett omstendighetene.

Terri er en stor inspirasjon. For kvinner generelt over hele verden, men også for oss gründere spesielt. For Terri viser oss veien. Hun er virkelig et forbilde på måten hun har navigert sin reise i livet.

 

 

Terri er lisensiert psykoterapeut, forvandlings-coach, forfatter, foredragsholder og meditasjonslærer, og i snart 20 år har hun hjulpet kjendiser, profesjonelle idrettsutøvere og mange andre. Hun er aktiv på både TV, radio og gjennom sine populære TEDx talk. I businessen holder hun workshops hvor hun hjelper folk å endre sine tankemønstre – så de kan skape det ekstraordinære livet de ønsker seg.

 

 

Terris strategier kombinerer det beste av praktisk psykologi og øvelser på tilstedeværelse basert på asiatiske teknikker med mål om å skape varige endringer. Hennes bruk av humor og sylskarp innsikt i samspill med stor empati og forståelse for de hun jobber med gjør Terri helt unik og hun har en helt spesiell evne til å nå andre og inspirere dem til endring.

 

 

I hennes kommende ”Real Love” kurs gir hun deg alle verktøyene du trenger for å tiltrekke deg mer kjærlighet på alle plan. Og bygge et sunt og langvarig kjærlighetsforhold i ditt liv. Og ”no suprise”: Det hele starter med DEG <3

Sjekk ut mer info om Terri på hennes hjemmeside

Og følg henne her på Instagram  terricole