37 Finn din grunderfamilie

Dec 15, 2021

 

Jeg har kommet mye lengre i min business enn jeg noen gang trodde var mulig. Jeg får reise, jeg kan jobbe fra hvor som helst, med hvem som helst, jeg kan velge kundene mine og jeg har økonomisk frihet.

Det hadde jeg aldri klart alene! Det er helt sikkert.

Og uten min Gründerfamilie hadde jeg nok havnet tilbake bak en pult i en eller annen kontorjobb.

 

 

Nettverksbygging er kanskje ikke sexy i seg selv, men det er utrolig smart å lage seg sin egen Gründerfamilie om du skal lykkes som gründer.

Det er smart å være strategisk og velge på øverste hylle, uansett hva du jobber med. Med venner som deler av sin suksess og som vil hjelpe hverandre så kommer man så mye fortere til målet.

 

 

I denne podcastendeler jeg 5 enkle metoder for hvordan du skaper din beste Gründerfamilie  - så du kan møte og finne dine 5 beste (gründer) venner.

OG - bli med i vår egen gruppe på Facebook med hvor vi er hundrevis av personer som hjelper hverandre til mer gründer-suksess. Dette er snarveien for deg som vil bygge ditt gründer-nettverk raskt - du finner oss her om du vil være med:

www.facebook.com/groups/grunderhelpdesken/

 

Har du ikke fått med deg Gründer-Quizen så last den ned under og ta den i dag.

 

 

Ta testen og finn ut på hvilke områder du ligger ”der du skal være” på gründer-mentaliteten din - og hvor du fint kan jobbe litt ekstra. Sjekk spesielt ut punkt 2 som handler om nettopp nettverk og powerfriends.

Hva ble din score? Del med oss i kommentarfeltet.