33 Latterliggjort er bra

Dec 15, 2021

 

Friksjon gjør oss bedre.
Det er lett å glemme når du blir latterliggjort.
Jeg vet det og dette intervjuet gjør meg modigere.
Klart det gjør vondt men det er verdt det.

Av og til er vi for tidlig ute – og det er ikke alle som forstår oss.
Så - om du er en av dem som blir latterliggjort eller stoppes fordi du er redd for å bli latterliggjort….
- Denne dama er en lyskaster.

I denne podcasten ble det både en lett og en dyp samtale med Kathrine. Vi snakket om de myke verdier som skal løse problemene vi står ovenfor. Ja vel, verdensproblemer skal løses med lekenhet, omsorg, glede – går det tenkte jeg?

Hell Yeah – vi er i gang med omstillinger – gode omstillinger. Ett menneske kan endre kulturen. Det er lett å bli begeistret sammen med denne dama.

Og vi snakket om hva vi gjør når vi blir latterliggjort av andre – hva annet kan vi gjøre enn å ty til sjokolade eller ostepop? For vi blir ofte små og trigget av historien vår når vi møter motstand.
Få med deg dette inspirerende intervjuet av en dame som endrer verden. Helt klart et av intervjuene mine som jeg selv har lært mest av.

 

 

Her er Kathrines bio om du ikke kjenner henne fra før:

Kathrine Aspaas er journalist, forfatter og foredragsholder. Hennes blanding av historier, forskning, humor og musikk er helt unik i norsk sammenheng.

Den første boken hennes, Raushetens Tid, ble en dundrende bestselger. Nå er hun ute med sin andre bok, Rosa er den nye Pønken , der hun utforsker det feminine innenfor økonomi, politikk og journalistikk.

 

 

Kathrine er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen, med en master i internasjonal økonomi og politikk fra New School University i New York.

Hun var Aftenpostens første kvinnelige kommentator og lederskribent, og har 25 års erfaring som finansjournalist.

 

 

Kathrine har en særlig interesse for hvordan mennesker behandler hverandre, og hva som driver oss.  Hun bor på Bislet i Oslo sammen med hundene sine, Sari og Nemi.  Sjekk ut mer info om Kathrine på hennes  hjemmeside