32 Damen som kjenner alle

Dec 15, 2021

 

Å bygge nettverk er noe vi nordmenn vanligvis ikke er så dyktige på, men det har startet å endre seg. Det å bygge et nettverk er strategisk viktig for oss gründere så vel som for hvordan man får sin neste jobb.

Jeg har blitt venninne med en av de aller dyktigste i bransjen på nettverksbygging: Selena Soo - og du møter henne i denne podcasten.

Hun er hot her i NYC fordi hun kjenner alle og bruker sin tid på å hjelpe andre opp og frem. Lytt og lær hvordan du også kan bygge ditt fantastiske nettverk.

 

 

 

Her er kort om Selena:
Selena Soo er business- og publisitet strateg for visjonære entreprenører, eksperter og forfattere. Gjennom hennes online-business, S2 Groupe, lærer hun bort hvordan klientene kan øke sin synlighetog utvikle solide forretningsstrategier slik at de kan nå massene med sitt budskap.

 

 

Selena mener at de store mulighetene for å slå igjennom ligger i å kjenne de rette folkene og ha dem tror på deg og ditt potensial. Hun lærer bort hvordan du bygger solide og langvarige relasjoner med de som har innflytelse og mot media på en gjennomtenkt, autentisk måte.

Hun har publisert artikler for blant annetForbes.com, I Will TeachYou To Be Rich, DailyWorth, ogPositively Positive, and har vært gjest på store podcasteri USA som Entrepreneur on Fire and Mixergy.  

Hun har hjulpet kunder og venner til flere store bok lanseringer, vært omtalt i O, The Oprah Magazine, og blitt publisert i Lucky og Self Magazine, og vært intervjuet på Fox og CBS News.

Her er Selenas gave til deg som lytter av gründerkanalen:

 Get VIP Access to Media, Influencers, and Online Stars

Sjekk ut mer om Selena på hennes hjemmeside

Og følg henne her på Instagram