30 Fotograf-geni med stort hjerte

Dec 15, 2021

 

Mona Nordøy er en gave til oss gründere. Hun får hvem som helst til å slappe av foran kameraet og klarer å fange din unikhet og får deg til å skinne gjennom bildene.

I denne podcasten deler hun hvorfor du IKKE skal legge ut hva som helst på sosiale media og hvordan du enkelt kan forbedre dine egne bilder slik at de reflekterer mer hvem du er og hva du står for.

 

 

Mona jobber mye mot næringslivet og gründere og utforming av deres visuelle identitet i form av sterke portretter – og du føler raskt at dette er noe hun virkelig brenner for. Hun har også portrettert en rekke kjente personligheter; bl.a. Statsminister Jens Stoltenberg, Prinsesse Märtha Louise og skuespillere som Robin Williams, Susan Sarandon, Wenche Foss, etc..

 

 

Monas karriere er som et tosidig eventyr. Den ene dagen har hun ærefulle oppdrag med å portrettere kjendiser og verdensstjerner – mens hun så kan dra på farlige oppdrag i dypeste Afrika. Hun har alltid vært lidenskapelig opptatt av dokumentar sjangeren, alt fra å dokumentere aids-utfordringene i Botswana, til å følge tett politietaten LAPD i Los Angeles, til omskjæring av jenter i Etiopia, og hun har hatt hjerteskjærende opplevelser da hun fulgte en hjelpeorganisasjon i Albania som jobber mot salg av barn til sex-industrien.

 

 

Få med deg denne episoden og bli inspirert av damen med sitt store hjerte som også deler av sitt geni med deg. Lover deg, du vil elske henne og bildene hennes : )

Sjekk ut mer info om Mona på hennes hjemmeside

Og følg henne her på Instagram  og her på Iconosquare