262: Isabelle Ringnes – rettigheter for alle

Dec 15, 2021

 

Er vi der vi skal være på likestilling? Ikke helt enda.

Etter å ha bodd i sør-Frankrike og NYC de siste 10 årene vet jeg av egen erfaring at vi enda har en lang vei å gå.

Det er ikke rettferdig for alle.

Jeg var så heldig og fikk intervjue Isabelle Ringnes som er med-gründer og produktsjef i selskapet www.EqualityCheck.it.  Som navnet indikerer er dette en plattform for anonyme vurderinger om likestilling på arbeidsplassen.

Denne episoden ble tatt opp mens vi var midt i Covi-19 «lock down» perioden, og altså FØR «Black lives matter» bevegelsen fikk en stor opptur og oppmerksomhet.

Så ikke en helt dagsaktuell episode da vi ikke tar for oss urettferdighetene som har kommet frem med Black Lives Matter, men du vil uansett bli inspirert av denne rå dama som virkelig knuser glasstak og baner vei for likestilling og rettferdighet.

Ta testen her: www.equalitycheck.it
Og følg Isabelle på Instagram.

 

Vil du bli god på LIVE sendinger? 
Få Facebook LIVE sjekklisten her: grysinding.no/facebooklive

 

Vil du lære mer om Isabelle, les mer her:

Isabelle Ringnes er med-gründer og produktsjef selskapet EqualityCheck.it som er en plattform for anonyme vurderinger om likestilling på arbeidsplassen. Målet er å bidra til at fremtiden er mer likestilt og gjennomsiktig.  Hun er også grunderen av TENK, et teknologinettverk for kvinner med mål om å inspirere kvinner og jenter til å lene seg inn og forme fremtiden med teknologi. Isabelle er også en av grunnleggerne bak #Hunspanderer, en organisajon fokusert på likestilling ved å addressere ubevisst diskriminering og kjønnsstereotyper i arbeidslivet. Hun har også vært deltaker ved det anerkjente Singularity University på NASA i Silicon Valley, der hun i dag er foreleser. Hun er 2 ganger blitt kåret til Inspiring Fifty women in tech og blitt utnevnt som 1 av 6 nordmenn blant de 100 mest innflytelsesrike menneskene i Nordic Tech. Isabelle er styremedlem i investeringsappen Kron og Dermanor, produserer en av Norges mest populære teknologipodkaster Future Forecast og har gitt ut boken Hvem Spanderer om ubevisst diskriminering og kjønnsstereotypier. Isabelle holder jevnlig foredrag om teknologi og mangfold for næringslivsledere og politikere i Norge og internasjonalt.