26 Eva-Charlotte Stenset - Hvordan selge med video

Dec 15, 2021

Video er et fantastisk verktøy for å finne nye kunder. Og det er ingen tvil: Video var det som gjorde at min business tok helt av. For i dag kommer kundene til meg – jeg trenger ikke ha ”1000 lunsjmøter” for å få noen til å kjøpe av meg. Og det mest fantastiske: Mange har bare “kjent meg” en uke eller mindre før de blir mine nye kunder.

 

Du kan abonnere på GrunderKanalen på  iTunes HER (er gratis)

 

 

"Hvordan er det mulig at kundene kommer til meg og kjøper et ”ukjent” produkt på nett til tusenvis av kroner uten at de kjenner meg?"

Video er svaret – bli god på video og du bygger tillit og troverdighet

Med video blir kunden veldig fort kjent med meg og undervisningsstilen min.

De føler vi kjenner hverandre, de stoler på meg og de vil jobbe med meg. Så det at jeg ble god til å formidle med video har vært avgjørende for at jeg har klart å bygge min bedrift. I de 6 årene jeg har brukt video aktivt har jeg gjort alle tabbene som er mulig å gjøre på video. Og ja, du må gå ut av komfortsona og du må øve for å bli god på video.

"Men jeg har også lært meg hva som funker for å bygge troverdighet og selge med hjelp av video – uten å være ”selgende."

 

 

Eva-Charlotte er av de dyktigste i Norge på video og har på rekordtid bygd sin egen suksess-bedrift basert på video. Hun har også hjulpet meg gå fra vettskremt til nesten komfortabel foran kamera – og i denne episoden lærer hun deg hvordan du blir trygg foran kameraet og blir god på video. Og jeg deler av mine erfaringer : ) - NB: Få også med deg Eva-Charlottes gratis treningsvideoer HER.

Eva-Charlotte har også laget 2 gratis-guider til deg på hva som skal til for å komme i gang med video og hvilket utstyr du trenger. Klikk på bildet under for å laste ned PDF-ene.

 

 

Video er framtiden! Så få med deg denne episoden og lær hvordan du kommer i gang med video for å få flere kunder og vokser din business.