25 Carina Hultin Dahlmann - Juice-dronningen som gir deg mer energi

Dec 15, 2021

Carina Hultin Dahlmann, eller «juicedronningen» som norsk media kaller henne, er kvinnen bak juicebølgen i Norge. Hun er også gründeren av firmaet Juicydrops og forfatteren bak fire bestseller-bøker om juicing.

 

 

Du kan abonnere på GrunderKanalen på  iTunes HER (er gratis)  

Sjekk ut denne episoden og bli inspirert av en superdriftig dam som vet hva hun snakker om. Carina er utdannet personlig trener, ernæringsrådgiver og hun er også Norges første juiceterapeut. Høsten 2015 lanserte hun en av Norges første mat- og livsstils kanaler på YouTube med navnet JuicyTube og nylig har hun lansert de første produktene i produkt serien «Juicydrops - Love life, love juice!»

"Juicing gir deg mer energi og bedre fordøyelse."

 

 

 

Og her er overraskelsen jeg nevner på podcasten: Carina har en stor overraskelse til oss i dag: Hun deler sine aller beste oppskrifter i et gratishefte du kan laste ned – klikk på bildet under for å få det.

 

 

"Jo grønnere du går, jo mer regulerer du blodsukkeret og demper søtsuget så vel som appetitten."

 

 

Håper du vil lære mer om hvor genialt juicing er av Carina og møte denne herlige damen i dagens podcast. Juicing har hjulpet meg og helsen min enormt, så test ut en av oppskriftene hennes og del med meg hva du synes. Jeg skal garantert teste ut detox oppskriften hennes og flere.

Og her er Carinas inspirerende hjemmeside og nettbutikk for deg som vil lære mer.