22 Kjersti Flaa - Fra Norge til rød løper i USA

Dec 15, 2021

Kjersti Flaa er en norsk entertainment produsent og TV reporter blant annet på den røde løperen i USA. Hun har en unik evne til å kommunisere med mennesker. Hun turte å kaste loss og ta fatt på New York og USA, noe hun overhode ikke angrer på i dag.

Du kan abonnere på GrunderKanalen på  iTunes HER (er gratis)  

Ingen tid for å bli "starstruck"

Hun er det man kaller en ”press-junket”. På 5 minutter må hun rekke å stille gode nok spørsmål for å få til et intervju noen ønsker å kjøpe. Fokuset ligger i jobben og ikke på selve kjendisen, hun har derfor ikke tid å bli ”starstruck” om hun skal gjøre et bra intervju.

 

 

"Jeg har alltid hatt en interesse for Hollywood og kjendiser." - Kjersti Flaa

Det at hun er god på mennesker har gjort at hun har vært dyktig i sin jobb. Hun kan lese litt ut ifra energien til den hun intervjuer om hvordan vedkommende har det. Etter hvert har hun blir drillet i hvordan stille spørsmål som får den hun intervjuer til å føle seg trygg på henne.

Turte å satse

Å flytte til New York å lykkes var tøft uten å ha et nettverk. Mange spurte henne ”Hvordan tørr du å gjøre det?”  Med kun et liv å leve var spørsmålet til Kjersti noe annerledes ”Hvordan tørr du å ikke gjøre det?” Hun mener om man har lyst å gjøre noe, bør man ikke holde seg selv igjen bare fordi man er redd.

Hun pynter seg alltid når hun skal på jobb, med det viser hun at hun tar den seriøs og selv presterer hun bedre. Selv ”drømmejobben” kan by på kjipe dager. Hun har fått mange avvisninger, men slik er det for alle jobber som er morsomme og spennende påpeker hun.

 

 

"Om man tørr å være annerledes, tror jeg man kan bli mer lykkelig." - Kjersti Flaa

Kjersti var tidligere redd for kamera, men som med det aller meste gjør øvelse mester. Hun mener at litt nervøsitet er bra for fokuset og er man godt forberedt øker det kvaliteten på intervjuet.

 

 

"Du må finne den gylne middelvei for hvem du egentlig er og hvem du vil være.” - Kjersti Flaa

For fremtiden ønsker Kjersti å jobbe for amerikanske kunder også, og gjøre lengre intervjuer. På sikt ønsker hun å få en litt mer tryggere og jevnere inntekt.

Tips til andre gründere

Står du ovenfor et spørsmål om du skal tørre å satse? Kjersti råder deg å lage en liste over hvasom er det verste som kan skje, og hva er det positive man kan oppnå. Man må ikke gjøre det man tror er meningen at man skal gjøre, man må gjøre akkurat det man vil.

Hun ble selv stadig påminnet av hennes mor om å tenke ”Hva er det verste som kan skje?” da hun var usikker på om hun skulle klare å ”overleve” i New York.  Det verste som kunne skje for henne var å gå tom for penger å måtte dra hjem. Da var det ikke så ille om man skulle mislykkes, så da bare kjørte hun på.

Gjør som Kjersti og tro på deg selv og hva du kan få til! Tørr å satse. Følg Kjersti på hennes hjemmeside for å få mer av denne vakre og talentfulle kvinnen.