213: 5 steg til å finne riktig mentor for deg

Dec 15, 2021

 

Jeg elsker mentorer!

De har gjort at jeg har tatt av og at jeg får være i vekst – og hvis du er som meg og har en utfordring, så vil du ha en løsning.

Du har ikke tid til å finne ut av det selv, du vil ha en mentor.

Men hvordan skal du finne deg en mentor?

Her er fem steg jeg bruker på businessen min, forholdet mitt, barneoppdragelse, helse – jeg vet nøyaktig hvordan jeg skal finne meg en god mentor.

Og kanskje er jeg mentoren for deg?

1. Ha tydelige mål: Hvordan vil du vokse? Hva er målet ditt?

Jeg har to coacher som jobber med ekteskap. Den ene er god på hvordan man kan få det bedre sammen, mens den andre hjelper deg med beslutningen om du skal gå eller bli. Har du et tydelig mål, så vet du hvem du skal velge.

Det samme gjelder med businessen: Vil du ha en business som selger online-kurs, som bruker sosiale medier eller som driver med dør-til-dør-salg? Det er viktig å vite hva målet ditt er, hvilke produkter du skal ha, hvordan du skal nå målet, før du leter etter en mentor.

Er businessmål din greie? Skal du ta av til høsten? Vil du bygge en business som rocker? Bli med oss på workshop – gå inn på http://www.grysinding.no/livetrening.

 

Og hvis du skal bruke sosiale medier som verktøy for å bygge businessen din, er det kanskje jeg som er mentoren din.

2. Spør deg selv: Hvem har gjort dette før deg? 

Det er resultatene som teller. Det er kjekt å ha nye folk: Du får mye verdi, og du får ekstra oppfølging – men du er også en prøvekanin. Jeg bruker ikke helt nye folk lenger, fordi jeg ser at folk med erfaring gir meg bedre resultater.

3. Test ut dine nye mentorer: hva har de av gratis verdi?
Stilen, verdier og det du får tilbake for investeringen (ROI – Return on Investment) er viktig. Du må bestemme deg: Hva er viktig for deg? Har mentoren stil og verdier som passer til deg? Har mentoren det som skal til for å få deg til å vokse?

4. Ta en beslutning om å få hjelp!
Ubesluttsomhet tar all energi og gjør oss irritert, oppgitt og fortvilet. Du må ta en beslutning, et valg. Jeg invester etter hvor dedikert jeg er til å satse.

Et eksempel: Da helsa mi ikke var på topp, syntes jeg 800 kroner i måneden på kostholdprodukter var mye.  Men så tenkte jeg: Hvilke resultater kan jeg få?  

Hvis jeg investerer 6 måneder i dette og gjør det riktig – vil jeg få helsa mi tilbake? Jeg lot ikke tvilen min styre meg, jeg tok action, og jeg var dedikert.

Det handler altså om hvor dedikert du er. Jeg har investert i online-kurs jeg ikke har tatt action på.  Men jeg har også investert i onlinekurs som har endret livet mitt: Jeg har satset og gjort jobben, og fått nesten hundregangen igjen fordi jeg tok læringen og brukte den.

5. Ta action – også når det blir vanskelig
Mange stopper opp når de møter motstand. De ser på det som et tegn på at de skal stoppe. NEI – det er et tegn på at du skal løse utfordringer! Mange sier: Jeg har prøvd det før. JA – men tok du action? Gjorde du jobben?

Jeg har hatt coaching-timer og fått igjen tusengangen. Men jeg har også tatt coaching-timer og fått igjen NULL, fordi jeg jeg ikke tok action. Du må være villig til å spørre om hjelp når du står fast, og du må være villig til å gjøre jobben – det er ingenting som løser seg av seg selv.

Det er ikke smertefritt å endre seg. Men hvis du vil ha resultatet, så er det verdt det. Kontinuitet er alt, også når det blir vanskelig. Stick to it! Ikke hopp fra en ting til en annen. Gjør du jobben, så vil det funke.

Har du lyst til å jobbe med meg?

Er det jeg som er mentoren din? Nå er tiden for å bestemme seg hvis du vil ta av i høst. Gå inn på http://www.grysinding.no/livetrening og meld deg på workshop:

Jeg skal gjøre det meste for at du skal lykkes.

Jeg viser deg veien steg for steg til hvordan du kan bygge businessen din, hvordan du bruker Internett, hvordan du får gjort en forskjell, hvordan du skaper resultater for deg og din drømmekunde.

Jeg korrigerer deg med et vennlig spark når du er på feil vei, og jeg heier på deg når du tar de riktige stegene.

Vi vil at du skal lykkes – det er suksess nok til alle. Kanskje er SkapDinDrømmejobb riktig for deg?

Hopp nå, lenge før du er klar – ikke vent! Gå inn på www.grysinding.no/sdd, og begynn å jobbe med meg – eller gå ut og finn deg en mentor.

En mentor er den raskeste veien til suksess – både i businessen og i privatlivet. Ta en beslutning, få hjelp. Ikke heng fast i ubesluttsomheten – bli god på å løse utfordringene dine!       

---