21 Planlegg for Suksess i 2016

Dec 15, 2021

Suksess betyr forskjellige ting for hver og en av oss. Men oppskriften for hvordan du kan oppleve mer suksess og hverdagslykke som jeg deler i denne podcasten mener jeg funker for oss alle – om vi gjør jobben og implementerer den.

 

Du kan abonnere på GrunderKanalen på  iTunes HER (er gratis)  

Så få med deg denne episoden og lær hvordan du kan gjøre 2016 til ditt beste år - så du endelig når målene dine. Du vil lære:

  • Metoden for å oppnå RESULTATER i livet ditt som du ikke trodde var mulig
  • Enkle verktøy du kan ta i bruk i dag  - som hjelper deg sette MÅL du faktisk når
  • Hvordan du skaper deg energi til å få gode hverdager - hver dag
  • Hvordan du lager dine Topp 3 mål for 2016 - og jeg gir deg action planen som hjelper deg komme dit!

"Spør deg selv: Vil du ha utfordringer eller problemer?"

 

 

I podcast episoden snakker jeg om hvordan setter dine topp 3 mål og under deler jeg en action plan som kan hjelpe deg komme dit. Klikk bildet for å laste ned Arbeidsheftet: Lag dine 90 dagers mål til suksess.

"Jeg ble oppslukt av  Mental trening, målsetting og rutiner."