204: Hvordan nå målene dine

Dec 15, 2021

 

 

 

Om du vet hva du vil, men har utfordringer med å få det til?  

Da er denne episoden til deg.  

Jeg er rå på å sette meg mål og vet nøyaktig hva som kreves for å komme dit, og her deler jeg de tre stegene jeg gjør om og om igjen for å nå målene mine.  

Det er andre ting også – YES! Men får du kontroll på disse tre er mye gjort.  

1. Fysisk styrke

For å nå målene dine må du være sterk også fysisk. Det er mye energi og entusiasme som skal til for å nå målene dine med letthet. Og ikke minst: for å ha det gøy i prosessen. Dette skal ikke være et STREV eller PES. Det går mye fortere når du har det gøy og føler at du er i flyt. Derfor må du være fysisk sterk. Hvordan blir du det? Deler mer i podden.  

2. Mental styrke

Hvor er tankene dine?  

På mannen din som ikke hører etter eller ikke ser deg, på Arsenal som bare klarte 5 plassen, på gubben i Volvoen foran som ikke kan kjøre, på ungene som roter, på hvor vanskelig Sosiale media er å forstå eller på hvor dårlig venninna di er til å holde avtaler?  

Jeg spør for dette er alle mine tanker den siste uka!!!! Er du ikke oppmerksom så tar bagateller over hodet ditt. Du må passe på dette ugresset. Jeg erstatter disse tankene med: Jeg er på vei mot målet. Jeg er ett skritt nærmere. Jeg forstå mer i dag enn i går. Jeg er i flyt. Jeg tar action hver dag og vinner. Jeg har daglig fokus på det som er VIKTIG: MÅLET mitt. Deler mer i podden. 

3. En god plan

Du må ha en strategi for å nå målet ditt, AKA: en plan. Ofte vet vi ikke alle detaljer som skal til, men du kan «google» deg til delmålene og taktikken du trenger. Jeg ser etter andre som har gjort det jeg vil gjøre allerede - og følger deres plan. Den finer jeg i et intervju, en podcast, artikler, bok eller onlinekurs. Det er alltid noen som har gjort det før oss. Deretter velger jeg veien jeg skal gå. Ikke mange veier – velg den ene og fullfør før du går på neste mål. Lytt til episoden for mer hvordan du kan gjøre det.  

Mister du lett motivasjonen? Lytt til podcasten. 

Vi går igjennom hvordan du holder motivasjonen igjennom hele prosessen. Enkle steg du kan gjøre, men det må gjøres over tid.  

Ekstra stor tusten takk til disse to som har anbefalt oss på ITUNES.  

Setter umåtelige stor pris på at dere deler Grunderkanalen. 

 

Trenger du inspirasjon til lesestoff i sommer?  

Klikk under så sender jeg deg mine favoritter grysinding.no/leselisten : )