198: Læringer fra Los Angeles

Dec 15, 2021

 

Mastermind med Niyc var en stor investering for meg, og jeg var i tvil om jeg ville få igjen for den. Vi var 3 jenter, og det meste hun lærte bort, hadde ikke med meg å gjøre.

Men som med alt: Er du åpen og leter etter læringene,vil du også finne dem

Hva tar jeg med meg?

1.Bygg deg liste –og lær deg salg

Du må ha fokus på å byggedegen liste, og eie listen,slik at du er i kontroll–og du må lære deg overgangen til salg.

Influenseretjener ofte ikke penger: Jeg hadde møter med flere som harhundre tusener av følgere, mensomikke ergode noktil å selge produkterog må ha flere jobber.Da har deikke drømmejobben.

2. Gjør ting du ikke kan

Jeg var på Good Morning LaLa Land og ble intervjuet samt avtalte flere store podcast-intervjuer. Engelsk er ikke min sterkeste side, og jeg var dårlig. Men det må man forvente når man gjør ting for første gang. Det skal være dårlig de første gangene.

Så jeg bestemte meg for å gjøre mye mer jeg er dårlig på – for så å øve meg til å bli god. Det gir en god følelse å gjøre noe nytt, for det gjør at du vokser – og det igjen gir selvtillit.

 

 

3. Bli mer raus

How can I help you? Dette er standardspørsmålet fra California-folk. Og det er ikke fake, det kommer fra hjertet – hvordan kan jeg hjelpe deg? Uten at de forventer å få noe tilbake.

Om du og jeg øvde oss på det hver dag, ville kanskje vi også være like superpositive og glade som de er i LA? For makan til positivt miljø! Kanskje jeg var ekstra heldig – men det fylte hjertet mitt.

4. Du må kunne sosiale media

Om du skal ha kunder som skal komme til deg, er det viktig å kunne sosiale media – uansett hva du selger. Det endrer seg hele tiden, så man må henge med – men det gir deg en drømmejobb.

Lær deg sosiale media, vær ok med at det er i endring, og ha øynene på målet ditt, uansett. Bli god, rett og slett ;) Og er du på GrunderU: Spør meg mer. Enda mer.

5. Heng med folk som er bedre enn deg

Jeg investerte 250 000 i denne masterminden, og allerede etter 3 dager har jeg nok fått igjen 100 000 i tid og kroner. Og det blir mer. Når du er sammen med en gjeng gode folk som er villige til å hjelpe hverandre, er det gull. Du blir som de rundt deg – så vær kresen. Er business en del av det du skal bli god på – heng med businessfolk som har gjort det du skal gjøre.

Tror du mastermind kan være noe for deg?

Klikk deg inn og sjekk – og husk å søke før 1 juni.

Vi har 5 plasser, og kanskje er du en som vil være i vår MM-gjeng?