193: Karianne Stenshagen

Dec 15, 2021

 

Karianne Stenshagen beskriver seg selv som astrolog, gründer og en person som er opptatt av selvutvikling.

I 2017 tenkte Karianne at videoblogging ikke var noe for henne, fordi hun er en veldig privat og introvert person. Nå er hun av de som har flest seere på live-videoer på Facebook, og hun håper at dette kan gi inspirasjon til andre personer som er høysensitive og introverte.

Karianne forteller at hun har gått fra å være ekstremt ekstrovert og sosial som barn og ungdom, med et stort sosialt nettverk, til å bli mer og mer introvert og høysensitiv, mye på grunn av helseutfordringer.

Hun deler at hun følte seg skrekkslagen i forhold til det å skulle eksponere seg selv på video, men at hun nok har fått folk til å følge henne på grunn av den hun er, og at folk kan «føle» henne.

 

 

Nå betaler folk for å gå på kurs hos Karianne: Hun hjelper kvinner til å finne sin kraft og bli mer seg selv gjennom å bruke gudinner og astrologi. Hun er astrolog i bunn, er opptatt av månen og menstruasjonssyklusen og beskriver nettkurset sitt som en form for feminin psykologi.

Det handler om å bli mer hel og styrke seg selv som kvinne, ta intuisjonen sin mer på alvor, finne fram til sin egen gründerkvinne, bli tøffere og tørre å være mer sårbar, gjennom å studere ulike arketyper. Kurset består av meditasjon, teori og oppgaver.

I intervjuet snakker vi også om hvordan vi har påvirket hverandre positivt gjennom samarbeidet vårt i Mastermind gruppa. Karianne ønsket å styrke gründerkvinnen i seg selv, men hun har også hatt mye å bidra med tilbake gjennom å vise hvor viktig også følelseslivet er.

 

 Karianne Stenshagen har gått fra å ikke tro på seg selv til å være en leder for andre kvinner. 

 

For Karianne virker det nesten utrolig at hun er der hun er i dag. Hun har gått fra å leve et tilbaketrukket liv og bare ta vare på helsa, til å være en som leder kvinner gjennom en personlig revolusjon. Hun får mailer fra kvinner som takker henne og sender personlige historier, og hun merker at hun gjør en forskjell for andre kvinner.

Det har vært en tøff vei å komme dit hun er i dag, og Karianne forteller om forventninger fra foreldre, familie og venner, og hvor vanskelig det har vært å gå en annen vei enn det som forventes. Samtidig har hun fått bekreftelser underveis på at hun var på rett vei, og hun innså at hun er villig til å ha det vondt på veien, så lenge hun vet at hun vokser.

Sjekk ut mer info om Karianne på hennes hjemmeside 

Og følg henne her på Facebook: Karianne Stenshagen Astrology

 

 

Vil du ha mine favorittbøker for Personlig Utvikling?
Sjekk ut Grys Leseliste for deg som vil vokse