19 Lauren Savoy - Fra Popstjerne til Grunder

Dec 15, 2021

Lauren Savoy reiste fra et liv i Norge hvor hun og a-ha ektemannen Paul Waaktaar-Savoy var på alle forsider i norske tabloider. Nå lever de et stille liv i Brooklyn. Hun er en gründer med en skikkelig stå-på-vilje og med mange baller i luften.

 

Du kan abonnere på GrunderKanalen på  iTunes HER (er gratis)  

 

Mange baller i luften

Lauren er filmskaper. Og hun er musiker, komponist, regissør og fotograf. Hun liker å flytte på seg og synes forandringer er positivt. Da føler hun at hun lærer mye mer. Noe av det kuleste med Lauren er at hun aldri blir mett på suksess. Har hun nådd et mål er hun klar med et nytt og enda større mål med en gang.

 

 

"Tiden går så fort når man ikke forandrer seg!"

Akkurat nå kjører jeg, altså Gry, en gratis workshop hvor jeg hjelper deg sette opp dine topp 3 mål for 2016 - og jeg gir deg action planen for å komme dit. Klikk på boksen under og bli med meg.

 

 

Lauren jobber sammen med ektemannen på et nytt album. Paul har lært henne mye. Blant annet å være tålmodig. For hun jobber i en bransje hvor prosjekter kan ta flere år å realisere.

Får man avvisninger er det viktig å reise seg igjen raskt og gå tilbake til jobben. Er der fortsatt en liten mulighet for å lykkes bør man ta sjansen. Men det er ingenting som kommer gratis og som gründer må man tåle tøft arbeid. Og for Lauren er det ingenting som er så kult som å komme seg opp og lykkes som gründer.

 

 

Tips til andre gründere

Lauren fokuserer selv på mulighetene for å lykkes istedenfor risikoen for å feile. De som dømmer deg utenfra må du bare stenge ute. Samtidig er det viktig å være åpen for konstruktiv kritikk. Særlig om du går til noen du er litt redd for, men som er dyktig på det de driver med.

"For å lykkes som gründer må du være dum nok."

For å lykkes må man også like seg selv først. Gjør du det spiller det ikke så stor rolle lengre hva andre synes om deg. Lauren kan sitte hele dagen å skrive kun fordi hun ønsker så inderlig å lykkes. Heldigvis elsker hun det hun gjør. Så det viktigste tipset til Lauren er: Finn ut hva som er kraften din og hvorfor du vil gjøre nettopp dette. Klarhet på det er helt vesentlig om du vil oppnå suksess.