182: Bygg din online business sammen med oss

Dec 15, 2021

 

Det er din tur til å få flere følgere, kunder og få resultater. La all jobbinga føre til frihet for deg, og det kan du gjøre med oss nå – gratis.

Bli med på 5 dagers utfordring for å bygge ditt brand, deg som influenser, så du får flere følgere og flere kunder.

Har ikke januar startet slik du ville?

Mens du venter på utfordringen pass på at du ikke blir stoppet av disse 6 tingene jeg tar opp i podden. Det er kanskje grunnen til at du jobber for mye og tjener for lite?

For det er de samme 6 tingene jeg ser stopper de fleste grundere fra å lykkes i business – eller i livet generelt.

Er du ikke oppmerksom på disse 6 "målstopperne" er det fort å gjøre som jeg gjorde i 2 år: Kjøre med gassen i bånd og håndbrekket på. Hva skjer da? Du sliter ut maskinen (AKA deg) og kommer ikke så veldig langt. Man ender opp med legge grunder drømmen på hylla, fordi vi har jobbet mer enn før, men ser ikke resultatene.

Ikke smart selvfølgelig, allikevel ser jeg det om og om igjen. Så sjekk ut disse 6 og vær oppmerksom på hva som holder deg igjen, slik at du kan korrigere på veien.

Og regner med du er like begeistret for vår 5 dagers utfordring sammen?

Du er vel påmeldt?

 

La oss å korrigere kursen og ta fart sammen. 10x kommer når du gjør de riktige tingene, og i riktig rekkefølge.

Og du er obs på disse festbremsene for businessen in:

1. Livet kommer i veien og du stopper opp.

«Livet» kan være så mangt, men det som er sikkert – du vil måtte håndtere utfordringer med privatlivet ditt samtidig som du holder fokus på målene dine som grunder. Du må være forberedt på at utfordringer kommer og ha en plan på hva du skal gjøre når de dukker opp. Har du unger, foreldre, søsken eller nære relasjoner – ja da vil du også ha mange utfordringer.

Kommunikasjon mellom mennesker er ikke lett og noen blir syk, sinna, såra eller bare trenger din støtte. «Hope is not a strategy» sier John Maxwell og derfor: Ha en plan klar for hvordan du skal håndtere de utfordringene slik at du fremdeles gå for drømmen MED utfordringer. De kommer om du vil det eller ikke.

2. Du kommer i veien for oppgavene dine.

Du har tusen gode forklaringer og gode unnskyldninger for å sette de viktige tingene på agendaen din. Vi selv er "vår største fiende" for vi stopper oss selv daglig om vi ikke er oppmerksom. Du er kanskje travel med tusen "småting" for du utsetter det viktigste som er krevende for deg. Eller det er helsen som kommer i veien, eller du ikke tar ansvar – og skylder på noen andre som bør gjøre en bedre jobb?

Ikke vet jeg – men det er en god sannsynlighet for at du er din største utfordring og du har mange "gode forklaringer" for å ikke gjøre jobben. Da må vi velge hvem vi vil være: Den med den gode forklaringer for hvorfor det ikke gikk - eller hun som får resultater til tross for utfordringene. Er det viktig nok for deg så finner du en løsning, om det ikke er viktig nok – finner du en unnskyldning.

3. Du sammenligner deg med andre og mister motivasjon.

Det er en energilekkasje nr 1 om du sammenligner deg med andre og du ikke blir inspirerte. Jeg slår av de jeg mister energi av. Men du må være våken og kjenne etter. Sosiale media kan løfte deg eller være en energi tappende app. Sammenligne deg selv med deg selv. mål din progresjonen, og la deg inspirere om hva som kan være mulig for deg med å se på andre.

4.. Du bryr deg om andres mening om deg

Denne stoppet meg – jeg var for opptatt av hva de syntes og tenkte om meg. Dette kan vi ikke styre, så hva andre mener og synes er faktisk ikke noe du skal bry deg om. Folk vil ha meninger ut ifra det lille de ser og det vil være farget av deres verdier og historier. Så hva andres synes og mener om deg – har liten verdi.

Allikevel er vi mange som stoppes av andres meninger. Det er en uvane som må jobbes mot. Jeg har adoptert Rachel Hollis mantra: Others people´s opinion of you is non of your business.
Ferdigsnakka. Stopp å lytt til det og hold fokus på målet ditt.

5. Du mangler tilstedeværelse

Er du målfokusert og har task-listen full er det fort gjort å glemme kjenne etter, å føle, og være tilstede der du er - og er i "task modus".  Da vil livet fort føles tomt og vi rykker tilbake til start uten guts og energi. 

Jeg stiller meg gode spørsmål hver dag: Hvem vil jeg være og hva vil jeg føle? For livet vårt er reisen hver dag, ikke sant? – ikke destinasjonen. Og det er hverdagene som er flest av. Vil jeg føle lykke, suksess, energi, tilfredshet - så må jeg ha fokus på det. Og gjøre det hver dag og helst hver time. Livet er her og nå, så ikke vent til målet er nådd med å føle det du ønsker. Gjør det litt hver dag.

6. Du mister motivasjon

Det er dette de gode vanene er til for. Jeg er en crazy person når det kommer til vaner. Energi og motivasjon er ikke noe vi har – det er noe vi selv skaper. Og det skaper vi med å ha de riktige vanene på plass.

Hver morgen – starter jeg dagen med å connecte til målene og visjonen min. Motivasjon kommer bare jeg setter meg i følelsen som trigges når jeg reflekterer over hvor jeg er på vei. Motivasjon kommer når jeg ser at også de minste, såvel som de vanskeligste oppgavene har en mening. Det gjør en forskjell i det store bildet.

Jeg gjør bare de tingene som er viktig for målene mine. Selv de minste oppgaver har en mening. Og da «mister» man ikke motivasjon. Man generere den hver dag. Så ikke tillat deg til å miste motivasjon – ha den på agenda din hver dag slik at du genererer den.

 

Der har du listen – etter å ha jobbet med tusenvis av grundere de siste 10 årene er dette de gode forklaringene og unnskyldningene som gjør at vi gjør de feile tingene eller bare stopper opp.

Når du vet bedre kan du nå gjøre  bedre.

Hvilken stopper deg akkurat nå?

Glem ikke å melde deg på nå: