18 Enkle grep som gir energi og mental styrke

Dec 15, 2021

Hva er egentlig mental styrke?

Det er faktisk enklere å svare på det med hva det IKKE er.

Mental styrke er ikke:

  • Å la omverdenen styre deg eller å bruke energi på ting utenfor din kontroll – mental styrke er at DU selv tar kontroll og styrer humøret og energien din.
  • Selvmedlidenhet, stakkars meg holdning – men heller at du tar 100% ansvar for livet ditt, også når det er tøft.
  • Å være redd for endring  - vekst og endring er en grunnleggende del av livet, en positiv del. Så tenk endringsglede, ikke endringsfrykt.
  • Å henge seg opp i en vanskelig fortid eller omstendigheter – bestem deg heller for HVA du vil ta med deg videre fra fortiden og hvilke læringer du kan bruke til å bygge ny kunnskap og framtiden du ønsker deg.

 

Du kan abonnere på GrunderKanalen på  iTunes HER (er gratis)  

"Spør deg selv: Vil du ha utfordringer eller problemer?"

Vi alle har utfordringer i livet. Det er hvordan du håndterer de som avgjør om det blir problemer ut av dem.  Mental styrke går mye på hvilke holdninger du har til livet og hva du sier til deg selv i hverdagen.

 

 

Visste du at vi har mellom 15 000 og 90 000 tanker i hodet vårt – hver dag? Og forskning viser at flertallet av disse tankene er negative.

Nettopp derfor er det mental trening er så viktig for oss. Vi kan nemlig øve oss på å bygge hodekapasiteten vår og få bedre holdninger.  Så vi kan tenke flere positive tanker. Øvelser som også hjelper oss å føle oss mer lykkelige, gir oss bedre selvtillit og mer energi så vi tar action for å gjennomføre ting, og….

Dette er ikke noe hokus pokus. Jeg bruker noen veldig enkle øvelser som hjelper meg føle meg mentalt sterk. Som gir meg positiv energi fra jeg våkner om morgenen. Test det ut – og ta med deg videre det som funker for deg.

 

 

I podcast episoden snakker jeg om en gratis workshop hvor jeg skal hjelpe deg med sette opp dine topp 3 mål og du vil få en action plan av meg for å komme dit. Håper du blir med meg - klikk på bildet under og meld deg på.

 

 

Få med deg denne podcast episoden hvor jeg går gjennom 3 enkle øvelser som bygger din mental styrke og som gir deg mer energi. Før du hopper inn i podcasten, reflekter over utsagnet under, det gjelder for oss alle:

"Vi alle kan prestere med enn det vi gjør – kapasiteten vår er bare så utrolig mye større enn vi tror."