176: Topp 10 høydepunkt 2018

Dec 15, 2021

 

1. Januar: Startet året med to turer til Mexico hvor jeg ble utfordret av min mentor Brendon til å starte helseåret 2018. Ved å måle progresjonen med Apple Watch har jeg endret livet mitt til det bedre. 6 dager i 2018 hvor jeg ikke har trent. Fått inn en vane som sitter: 200 dager på rad med trening og jeg gjør alle Apple Watch sine månedlige utfordringer. Har en helse nå jeg er stolt over – og skal bruke 2019 til å bli enda bedre.

 

 

2. Februar: Gjennomførte også i 2018 «årets jentetur» med datteren min Helena. Målet er å være en god mamma for ungene mine og måler da at vi faktisk gjennomfører «mor & datter dagen» ukentlig og får inn 1-2 turer i året, bare vi to.

 

 

3. Mars: Jeg besluttet å trekke meg fra Network Marketing selskapet jeg har vært i. Elsker produktene men det er viktig å holde fokus på det som er gøy og GIR energi. Det å parkere et mål og si NEI til oppgaver er like viktig som hva du skal prioritere. Maldivene i 7 dager ble siste firmatur for min del hvor jeg kunne nyte late dager.

 

 

Å si NEI til en jobb gjorde at jeg frigjorde tid ga meg plass i arbeidsdagene mine for et nytt produkt: Skap Onlinekurs Som SELGER. SOS ble en stor suksess hvor flere av drømmekundene som aldri før hadde markedsført seg selv på nett virkelig tok av og endret sine egne og andres liv med onlinekurs. I tillegg fikk jeg nye powerfriends, mentorer, Mastermind kunder og nye venner for livet.

 

4. April: Jeg ble spurt om å holde en tale/foredrag til avgangselevene på Business School ved Pacific Lutheran University. En stor ære og en tøff læring. Jeg hadde skyhøye forventninger til meg selv og leverte til karakter 2 av 10. Men læringene – de sitter. Og det å få dra tilbake til Seattle og gamle-skolen PLU var utrolig kjekt.

 

 

5. Mai: Etter å ha fokusert på businessen 10 måneder på rad var det ingen tvil om at jeg hadde jobbet for lite med kjæresteforholdet. Når man neglisjerer noe så viktig som kjærlighetslivet blir det tid for skippertak.

 

 

Henrik og jeg gikk på kurs for par og lærte mer om hverandre og oss som par enn noen gang. Jeg elsker å lære, men disse 3 dagene var tøffe. Mange tårer var det, og det er et av høydepunktene fordi vi kom så mye nærmere hverandre. Kjærligheten og respekt kom igjen inn i forholdet og vi satte hverandre på agendaen igjen. 27 år som kjærester – vi burde fått fredsprisen.

 

6. Juni: Også i år var jeg på skrivekurs hos Laura Belgray. Denne gangen tok jeg ACTION på det jeg lærte og drømmekundene elsket det. Fordi «åpningsratene» på emailene gikk mye opp, sosiale media kontoene vokste og høsten salg overgikk alle forventninger.

 

 

Det er gøy å lære av dyktige folk og enda gøyere når du ser at det gir resultater når du tar action på det du lærer. Jeg elsker å skrive og at jeg nå skal skrive bok i 2019 sammen med min skrivecoach Tina Holt, blir det bare enda mer gøy. Jeg fikk mer selvtillit etter den gode responsen fra kundene og det gjorde at jeg går for neste steg og bok-drømmen i 2019.

 

7. Juli: Jeg var på kokkekurs sammen med Henrik. Det var en stor milepæl da kurset var på fransk og er det en plass jeg føler meg ukomfortabel så er det på kjøkkenet. Det var bryllupsdagspresang fra Henrik og jeg kunne ikke hatt en mer fantastisk feiring. Gjøre ting jeg ikke kan, samt få øve meg sammen med Henrik : )

 

 

8. August: Vi feirer nå det 6 året i NYC og det blir det siste på en stund. Helena flytter til London eller Paris for å gå på skole og denne siste perioden i byen min skal nytes. Nå skal jeg bruke tiden på å finne meg en ny base, hvor det er varmt. Jeg blir fremdeles 3-4 måneder i året i NYC, men vinteren er jeg ferdig med. Frankrike om sommeren, NYC høst og vår, og så er det tid for å finne en «varm base» for vinteren. Jeg kan ikke tro jeg er så heldig å ha den luksus-utfordringen.

 

 

9. September: Vi hadde SkapDinDrømmejobb lansering - som ble den største og mest vellykkede så langt, både finansielt så vel som at vi virkelig tiltrakk oss de beste kundene:

De som lytter og lærer.
De som tar action på læringene.
De som er her for å gjøre en forskjell.

Det var eksepsjonelt mange dyktige gründere i gjengen vår som tok tak, og jeg bare vet at 2019 blir det året de fleste av dem tar av.

 

10. Oktober: SkapDinDrømmejobb LIVE var årets opptur på jobben. Utsolgt 2-dagers event og en helt fantastisk stemning. Jacob, gutten vår, holdt et lite foredrag for SOS Barneby og vi fikk med oss mange nye faddere. Ikke så overraskende for SDD-gjengen skal og vil virkelig gjøre en forskjell for mange.

 

 

Det var utrolig kjekt å se sønnen vår blomstre og jeg følte at denne gangen var vi en skikkelig familiebedrift. TeamSinding med 3 av 4 var på plass. Utrolig stolt av gjengen min og det er ingen tvil: SDD gjengen er som familien min.

 

11. November: Det var et utfordrende år da jeg lagde 3 nye onlinekurs – først SkapOnlinekurssomSelger (SOS), SkapDinDrømmejobb (SDD) og til slutt DinBesteVersjon (DBV). Det er en krevende prosess og ved slutten av året kjennes det utrolig deilig å være ferdig og at drømmekundene er happy. 9 års kunnskap og læring er «plassert» i disse kursene og jeg er utrolig stolt av å kunne hjelpe hundrevis av gründere og ledere på veien mot sine mål og et enda bedre liv.

 

 

12. Desember: Den siste måneden i år har jeg satt sammen 2019 MasterMind-gruppa. Og for en gjeng det blir! Jeg vet at dette blir året hvor disse jentene tar av og de blir å skape ringvirkninger vi ikke har sett makan til.

Jeg avslutter året med store forventninger til disse MasterMind jentene. Og med stor takknemlighet for at jeg får lov til å være både deres mentor for suksess i business og i livet, men også ha de som mine powerfriends og venninner.

 

 

Det er med stor entusiasme og ydmykhet jeg nå legger meg på en strand og legger planene for 2019. Dette blir gøy.

Vil du være med å starte året riktig så få med deg årets første workshop.

 

 

Jeg er klar for å pangstarte 2019 – er du?