17 Efva Attling - Selger smykker til Hollywood stjernene

Dec 15, 2021

Efva Attling er en superkul og suksessrik dame som bor både i New York, Sverige og Italia og jeg ble så glad da jeg fikk intervjue henne. Efva er en svensk smykkedesigner som stråler livsentusiasme og skaperglød. Hun har tidligere vært modell, låtskriver, sangerinne og klesdesigner. Som alle andre har hun vært gjennom opp- og nedturer, men hun har turt å følge drømmene sine. Og nå går Hollywood kjendiser med hennes smykker!

 

Du kan abonnere på GrunderKanalen på  iTunes HER (er gratis) 

 

Efva har levd et langt liv, men hun har levd livet til sitt fulleste og oppnådd utrolig mye. Hun har også hatt prosjekter som ikke har fungert, men med hennes åpne sinn dukker det som regel opp nye spennende ting bak enhver utfordring. Hun er rå på å ta sjanser. Selv ser hun ikke på seg selv som en ”business woman”, men en person som skaper noe. Hun er ikke god på tall, men hun kan mennesker. Derfor har hun tiltrukket seg mennesker som er dyktige på det hun selv ikke har nok kompetanse på.

 

 

"Jeg ønsker å gjøre det meste ut av mitt liv. Så vidt vi vet er dette det eneste livet, og det skal jeg ikke gå glipp av." 

”I’ve got balls!”

Efva har ben i nesen og er veldig uredd. Hennes beste egenskap er nysgjerrighet i følge henne selv. Hun vet at det kan komme store hinder og stopp i veien, men hun vet at det eneste som hjelper er å prøve å løse det. Da er kommunikasjon viktig for henne. Hun sparrer og snakker med andre folk rundt seg for å løse utfordringene.

Bak de nydelige kolleksjonene hennes ligger det også budskap. Fra tiden hun drev med musikk formidlet hun budskap gjennom å synge. Hun ønsket å gjøre noe mer en bare å lage vakre smykker.

 

 

"I’ve got balls” er det råeste smykket jeg har og jeg har et ønske om å få til en egen kolleksjon for sterke kvinner.

Selv om Efva allerede gjør det bra i USA ønsker hun å nå nye høyder. Å finne nøkkelen til det amerikanske markedet vil hjelpe henne å bli enda større. Kjendiser som Madonna, Meryl Streep, Jennifer Aniston, Katy Perry er noen av de som allerede bruker hennes smykker.

"Det var ganske kult å se i et magasin at Meryl Streep brukte øredobbene mine.” 

Livet som gründer = Packman

Det å være gründer kan ofte føles som å være en levende Packman. Ofte møter man ”veggen” og må endre kurs. Kursendringer fører ofte til store nye muligheter man ikke hadde sett om man ikke hadde turt å tatt en ny vei.

Man kan ikke gjøre noe skikkelig bra om man ikke har troen på det eler om det ikke kommer fra hjertet. Dette har hun merket i noen prosjekter som mislyktes. Smykkene kan både ha litt humor og litt alvor, slik som det er i hennes liv.

Hun råder andre gründere til å tørre å hoppe! Ta sats for det spiller ingen rolle om man misslykker. Om man misslykker kommer det alltids en positiv gevinst ut av det, selv om det kan være vanskelig å se akkurat der og da.

 

 

Håper du ble superinspirert til å ta action i ditt liv og sette i livet dine ideer! Sjekk ut Efvas hjemmeside for hennes fantastiske smykker.  Følg Evfa på instagram.