156: Hva skal til for å lykkes med onlinekurs

Dec 15, 2021

 

Lei av å gruble på om du skal satse på onlinekurs? Eller kanskje du allerede har tatt action men du drømmer fortsatt om å oppnå gründerfriheten?

I dag tar jeg deg igjennom de 8 suksessfaktorene jeg mener skal til for å lykkes med ditt onlinekurs.
Skal du klare HELE jobben og ikke bare være en av de mange som lager kurs men ikke får solgt noe, eller en av de mange som bare går rundt og drømmer og aldri komme seg til action – så er denne episoden for deg!

Jeg deler også de 3 største feilene som jeg ser nystartede ”onlinekurs-skapere” gjør. Disse kan du fint unngå : )

Og ikke minst: Book en GRATIS time med meg NÅ for å sjekke ut om onlinekurs er for deg eller om du skal droppe det.

Det kan være at det er smartere for deg å satse stort der du er – men det kan også være at onlinekurs er det beste som noen gang har skjedd deg.

Slik var det i hvert fall for meg da jeg oppdaget hvordan jeg kunne skape min egen grunderfrihet igjennom det å få lære bort til andre litt av det jeg selv har lært og erfart.

Book time i dag: grysinding.no/SOS

 

 

Og som jeg nevnte i denne episoden – kommer du deg ikke av flekken og vil være i vekst så sjekk ut disse øvelsene som var det som tok meg fra NAV til å få lov til å hjelpe hundrevis av kvinner i 2011 –

Øv deg du også: grysinding.no/selvtillit