155. Selvtillit på 60 sekunder

Dec 15, 2021

 

Står du i en situasjon hvor du trenger å være en mer selvsikker versjon av deg selv – så gjør det enkelt.
Se lekker ut – pynt deg. Å nei, det er ikke forfengelig.

Jeg bruker 60 sekunder på å få selvtillit –

Jeg har lagt frem et antrekk jeg føler meg selvsikker i og tar på lipgloss, eller om jeg er veldig usikker: rød leppestift (NARS Cruella leppeblyant # er min favoritt – sitter på i 4 timer). Deretter et par lekre skyhøye sko.

Når du ser bra ut, lurer du hjernen til å føle deg bra. Når du smiler til deg selv sprer det seg. Selvsikre kvinner smiler. Mye. Du får også en holdning av de skoene som sier: I GOT THIS. I USA sier de «Dress for Success» og det er så sant så sant.

Skal jeg ha et webinar eller en FB live og jeg ikke «føler» for det – da er det 60 sekunder som gjelder. Jeg pynter meg og hopper i det før jeg får tenkt meg om. Action innen 5 sekunder er smart.

 

 

Jeg hadde aldri nådd mine mål om jeg ikke selv hadde trodd jeg ville klare det. Det å tro at en kommer til å klare det - det er det vi kaller selvtillit.

Selvtillit er ikke noe man har – det er en ferskvare og noe som må trenes opp og vedlikeholdes. Etter hver smell eller nedtur kan man velge å få mindre selvtillit eller man kan bruke disse enkle øvelsene og sørge for å holde selvtilliten vedlike og investere litt tid i å bygge den opp.

Dette er mental-treninger som kan gjøre underverker for deg. Jeg har jobbet mye med slike øvelser og disse enkle tipsene har hjulpet meg gang på gang. Enkle oppgaver, som gjør deg sterke og smartere. Og som gir deg selvtillit til å ta fatt på oppgaver som du nå velger å TRO er mulig for deg.

 

 

Når det er sagt - jeg tror også at selvtillit er overvurdert. Man trenger ikke vente til man har en supersterk selvtillit før man tar action. Av og til er det bare å hoppe i oppgaven, og lære på veien.

Da vil du også finne ut at du kommer ut med en utrolig nyttig kompetanse som du IKKE ville fått om du ikke hadde turt å hoppe i det. Det er verdt å huske at vi ikke blir supergode og gjør alt riktig første gangen. Trening er det som skal til for alt – og da kan vi gjøre hva som helst.

Sjekk inn med deg selv – hva er selvtilliten din i dag?
Gi deg selv ett terningkast fra 1-10.
Så gjør du samme øvelsen etter en uke når du har testet ut disse tipsene.

Jeg har nemlig laget 7 øvelser og 7 rå tips til deg. Etter mine erfaringer og det jeg har lært av mine rå gründerdamer og drømmekunder som når målene sine og har det bra med seg selv.
For selvtillit bygger også selvfølelsen.

Test de ut her: