148: Dette ødela meg nesten

Dec 15, 2021

 

Jeg feiret 9 år som gründer denne uken – joohoo!
Og har laget en times underholdning på de 10 viktigeste læringene jeg har hatt over disse 9 årene.

En oppsummering for deg som vil gå dypere:

 

 

Den tøffeste nedturen og den som holdt på å ødelegge meg fortjente en hel episode. For når jeg ser tilbake i dag så er det denne som har gitt meg mest læring. Det er den som er årsaken til at jeg får bo i NYC og at jeg får jobbe tett med de 12 beste jentene jeg noen gang har møtt.

 

 

Gode spørsmål tar deg alltid videre. Samtidig er det utrolig utfordrende å lete etter læringen når man står midt i en krevende situasjon. Men det er også slik du kommer fortest ut av nedturen.

Ofte er det de tøffeste situasjonene som gjør at vi får fart på oss og blir bedre mennesker. Da jeg fikk +20 sider i Norges største aviser med overskrifter om at jeg enten var en helt eller en svindler, så var jeg langt nede.

Jeg var ingen av delene. Men som leder var jeg ikke trent til å håndtere presset.

Jeg var knust og la ned flere av produktene mine. Hvordan skulle jeg klare å komme meg opp igjen føltes som en for stor oppgave.

Fast forward 5 år: Dette er det aller beste som har skjedd meg i business livet. Det som nesten knekte meg ble også det som gjorde at businessen i dag gir meg tonnevis av glede.

Disse jentene, MasterMind 2018, er blitt som min familie.

 

 

Det er disse jentene som gjør at jeg har drømmejobben. Jeg har skapt drømmen min og det ville jeg ikke klart uten å gå skikkelig på trynet først.

For jeg tok ikke 100% ansvar for læringene mine, jeg følte meg urettferdig behandlet og druknet meg selv i selvmedlidenhet. I dag ser jeg at i alle hendelser, så må vi velge selv hva vi skal gjøre med det. Absolutt alle.

Vi må velge å ta 100% ansvar og skape det livet - eller den businessen som i dette tilfelle - man ønsker. Uansett hva som skjer.

Jeg må klype meg i armen etter ukens MasterMind samling. For dette er faktisk bedre enn jeg torde drømme om.

Bruk det du har bruk for i podden og del med meg en læring du ikke kunne vært foruten. En læring som gjorde deg til det fantastiske menneske du er i dag.

 

 

Hva lærte du?

Takk for du sjekket ut denne episoden av GrunderKanalen! Så - hva lærte du?

Om du fikk verdi ut av denne kan du please dele den på Facebook og sende den til en venn som trenger litt motivasjon og inspirasjon?
Andre kommentarer eller innspill?

Kan du være så snill å ta deg noen sekunder og gi din rating på iTunes og legge inn en kommentar hva du synes om GrunderKanalen?

Betyr mye for meg å få tilbakemelding fra deg – for å gjøre podcasten bedre og kunne nå ut til flere kule folk som deg. Tusen takk!

Og ikke glem å abonnere på iTunes så du får nye episoder inn automatisk – klikk her for å abonnere på GrunderKanalen iTunes

Usikker på hvordan legger inn rating & kommentar i iTunes? Her er "oppskriften"