139: Hvordan lage et onlinekurs

Dec 15, 2021

 

Etter å ha skapt + 10 onlinekurs og solgt for over 25 millioner, hjulpet titalls kunder skape onlinekurs og få deres gründer-frihet - samt hjulpet og inspirert titusener til onlinekurs og markedsføring på nett…

Så er det tid for å lage et eget kurs for å lære andre gjøre det samme.

I denne episoden sår jeg et frø så du kan inne ut om onlinekurs er for deg og din business. Og jeg går igjennom de 5 viktige fasene for hvordan du lager og selger det.

Du kan også få være med på en 75 minutters workshop hvor jeg går i detalj på de 5 fasene.

Klikk her eller bildet under for å melde deg på.

 

 

Fase 1: Planleggingsfasen
Fase 2: Utvikling av kursinnhold
Fase 3: Design og ferdigstillelse av kursinnhold
Fase 4: Levering av kurset til kunden
Fase 5: Salg av onlinekurs direkte til kunden.

 

 

 

Vi går også igjennom hva man kan lage kurs om og hvem som kan lage onlinekurs.

Og jeg er superærlig med deg – for onlinekurs er ikke for alle. OG - det er ikke alle som tjener penger på det.

De fleste gjør feil som påvirker salget - både før de starter å lage onlinekurset og når de skal selge det. Det skal IKKE du gjøre.

Eller de glemmer viktigheten av Fase 5.
Det er mange som starter å lage onlinekurs som investerer masse tid, penger og ressurser, men som dessverre aldri tjener penger på det…

Hvorfor?

De glemmer (eller kjenner ikke) nøkkeltallene sine. Måler du ikke nøkkeltallene i en lansering kan du like greit la være å lansere spør du meg. Fordi da vil du ikke lykkes med salget.

Klikk her og bli med på 75 minutter med intensiv trening –  og kanskje DU er en av de 20 som skal jobbe med meg de neste 5 månedene med ditt onlinekurs og din suksessfulle lansering?

 

Hva lærte du?

Takk for du sjekket ut denne episoden av GrunderKanalen! Så - hva lærte du?

Om du fikk verdi ut av denne kan du please dele den på Facebook og sende den til en venn som trenger litt motivasjon og inspirasjon?
Andre kommentarer eller innspill?

Kan du være så snill å ta deg noen sekunder og gi din rating på iTunes og legge inn en kommentar hva du synes om GrunderKanalen?

Betyr mye for meg å få tilbakemelding fra deg – for å gjøre podcasten bedre og kunne nå ut til flere kule folk som deg. Tusen takk!

Og ikke glem å abonnere på iTunes så du får nye episoder inn automatisk – klikk her for å abonnere på GrunderKanalen iTunes

Usikker på hvordan legger inn rating & kommentar i iTunes? Her er "oppskriften"